משרדי חברת Sailpoint לאבטחת מידע, ממוקמים במגדל גיבור ספורט ברמת גן, בקומה 34 מעל נתיבי איילון.

מנכ"ל החברה ידוע באהבתו לים והצבעוניות של המשרד, נעשתה בהתאם לכן: צבעוניות רגועה ויחד אם זאת דומיננטית, שאינה מעמיסה על החלל ויוצרת מקום נעים לעובדים. בנוסף, נוספו באמצעים גרפיים מוטיבים ימיים, במסדרונות, בחדרי ישיבות ובמחיצות שמפרידות בין החללים.
הקומה חולקה לאזורים באמצעות צבע וחומריות: מטבח בגוון טורקיז פסטלי, אזור התכנסות בכניסה למשרדים, עם טריבונות מחופות עץ עם הדומים מבד, אזורים אישיים שמותאמים לצרכים השונים של העובדים, כמו שיחות אישיות, שיחות עבודה, לאונג'ים ועוד. התקרה נשארה חשופה, עליה הותז טיח אקוסטי, שתורם גם למראה ולבידוד. ההיקף החיצוני של המשרדים הושאר ניטרלי ורגוע מבחינת צבעוניות, על מנת לתרום לעבודה נעימה יותר. אזורים אלה גם מקבלים את מרב האור הטבעי.
חלוקות החדרים בוצעה באמצעות מחיצות רצפה תקרה של חברת MyDesk בעלות הפחתה אקוסטית גבוהה. לחדרי הישיבות נבחרו מחיצות בזיגוג כפול, חלקן עם חלוקה פנימית וחלקן עם פנל תחתון אטום וססגוני. חדרי העבודה חולקו עם מחיצות רצפה תקרה בזיגוג בודד. כדי ליצור חלל הומוגני השתמשנו באותם פרופילים בשילוב גווני אפור שחור ולבן על-פי חלוקת החללים. כל הדלתות בעלות מסגרת אלומיניום יצרו עוד רובד של שקיפות ואור בחלל.

עיצוב פנים: אורבך הלוי
צלם עוזי פורת
מחיצות רצפה תקרה MYDESK קיבוץ שפיים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
זכויות בנייה לעומק: הפנים של הבית היפני מתחת לקרקע
עיצוב פנים
זכויות בנייה לעומק: הפנים של הבית היפני מתחת לקרקע
  ה־Pit House, שתוכנן על ידי הסטודיו היפני UID Architects, נמצא ב־Okayama Prefecture, סמוך
מוזיאון הטבע של Chengdu צמח מתוך ההרים שמקיפים את העיר
עיצוב פנים
מוזיאון הטבע של Chengdu צמח מתוך ההרים שמקיפים את העיר
  בלב העיר Chengdu שבסין ניצב Chengdu Natural History Museum, שתוכנן על ידי Pelli
בית הזכוכית Casa de Vidro של האדריכלית Lina Bo Bardi
עיצוב פנים
בית הזכוכית Casa de Vidro של האדריכלית Lina Bo Bardi
  בלב הצמחייה העבותה של Mata Atlântica, בשכונת Morumbi ב־São Paulo, ניצב Casa de

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.