משרדי NAOS יצרו יקום עם סביבות של "כוכבי לכת" שונים, באמצעות שימוש בצבעים, טקסטורות ורהיטים, כדי ליצור האנשה של סביבת העבודה. העיצוב מעודד יצירתיות באמצעות אלמנטים עיצוביים, היוצרים נווה מדבר של השראה ומוטיבציה.

העיצוב לקח על עצמו את המחויבות לספק חזון של סביבת העבודה שהוא יותר אנושי ואמפתי ובאופן חיובי משנה את חייהם של אנשים. במקביל, גדלה הדרישה למרחבי עבודה טרנס-דיסציפלינריים, חדשנות ואינטראקציה חברתית, בהתאם, הפתרונות המוצעים עבור NAOS מאפשרים לאנשים ליצור את הסביבות הדרושות להם ולבחור את סביבת העבודה שתורמת הכי הרבה לחווייה האישית שלהם.
אלמנטים של עולם הטבע, כגון צמחייה ואור טבעי, שולבו בעיצוב האדריכלי, יחד עם חומרים כמו עץ וחומרים טקטוניים כדי ליצור מגוון של תחושות. במקביל, שולבו סביבות שונות כדי לספק גיוון בצבע, במרקם ובסגנון העבודה. האווירה והתחושות הנובעות מהחלל הזה נוצרו באופן אסטרטגי באמצעות אלמנטים ארכיטקטוניים שמעבירים את המשתמש למקום שונה לחלוטין מסביבה ארגונית מסורתית.
יש בחללים אור טבעי לצד תאורה מלאכותית המינימלית האפשרית, כדי לתת מענה לבריאות ולרווחתם של תושביו.

INTERIOR DESIGN: Juan Carlos Baumgartner
Milena López Valek

LOCATION: Insurgentes Mixcoac
Mexico City

LIGHTING DESIGN: Dedalo

DATE: Abril 2023

AREA: 800 m2

PHOTOGRAPHY: Luis Lemus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
הבית שפורח בלב סיאול
עיצוב, אופנה ומיתוג
הבית שפורח בלב סיאול
  שמו של הבית, Hwa Hun, פירושו בקוריאנית "בית פורח" – רעיון שהפך לעיקרון
אותה משפחה, חיים חדשים: הבית שתוכנן מחדש חמש שנים אחרי
עיצוב, אופנה ומיתוג
אותה משפחה, חיים חדשים: הבית שתוכנן מחדש חמש שנים אחרי
  גם המציאות הביטחונית השפיעה על הבחירה בבית החדש. המשפחה חיפשה בית פרטי שבו
תרנגול של כפרות וכדור פורח: סיפורה של ברכת השנה טובה
עיצוב, אופנה ומיתוג
תרנגול של כפרות וכדור פורח: סיפורה של ברכת השנה טובה
  לפני 120 שנה, צצו כרטיסי ברכה לשנה טובה שיש בהם אלמנטים מסורתיים רוויים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.