לעתים קרובות מדי, אנחנו רואים עיצוב של משרד, מגורים, מסעדה או חנות, שבהם המעצב כנראה לא היה מסוגל לעצור. הרבה פעמים אנחנו חשים שמחצית ממה שאנחנו רואים, מיותר, לא הכרחי, סוג של רעש חזותי, שמסיח את הדעת מכמה רעיונות עיצוביים טובים, שדווקא אפשר היה למצוא שם. המשרד בשנחאי של משרד האדריכלים Monoarchi, הוא דוגמא לעיצוב זהיר ומחושב ובעיקר מדוייק.

100 מטר מרובע של משרד, ממוקמים בקומת הקרקע של בניין עם היסטוריה מעניינת – וילה שנבנתה ב-1940, באזור מגורים אשר היה במשך 100 שנים תחת שליטה צרפתית, שהסתיימה עם מלחמת העולם השנייה.
הקשתות שבמשרד, הם רמז לקשתות הרווחות בבתים באזור. להן הוענק הדגש גרפי – צורת קשת המושגת על ידי מוטות פלדה שחורים. הניגוד של הקוuים השחורים, כנגד רקע בטון אפור נטרלי, עם פתחים מקומרים, יוצר את הניואנסים המעניינים בחזות המקום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
לא זזים לשום מקום: הדירה שהפכה לגדולה יותר בלי להחליף כתובת
עיצוב פנים
לא זזים לשום מקום: הדירה שהפכה לגדולה יותר בלי להחליף כתובת
  יש רגע כזה כמעט בכל משפחה – הרגע שבו הבית כבר לא מתאים
וילה אמנותית בבטון פראי בג׳ונגל טרופי בקוסטה ריקה
עיצוב פנים
וילה אמנותית בבטון פראי בג׳ונגל טרופי בקוסטה ריקה
הווילה המרכזית, Art Villa, תוכננה על ידי Refuel Works עם עיצוב פנים של Formafatal,
המשפחה ביקשה "מבצר מודרני" הרחק משאון העיר
עיצוב פנים
המשפחה ביקשה "מבצר מודרני" הרחק משאון העיר
  הבית נבנה עבור משפחה בעלת שורשים היסטוריים עמוקים, שביקשה ליצור מעין “מבצר מודרני”

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.