לעתים קרובות מדי, אנחנו רואים עיצוב של משרד, מגורים, מסעדה או חנות, שבהם המעצב כנראה לא היה מסוגל לעצור. הרבה פעמים אנחנו חשים שמחצית ממה שאנחנו רואים, מיותר, לא הכרחי, סוג של רעש חזותי, שמסיח את הדעת מכמה רעיונות עיצוביים טובים, שדווקא אפשר היה למצוא שם. המשרד בשנחאי של משרד האדריכלים Monoarchi, הוא דוגמא לעיצוב זהיר ומחושב ובעיקר מדוייק.

100 מטר מרובע של משרד, ממוקמים בקומת הקרקע של בניין עם היסטוריה מעניינת – וילה שנבנתה ב-1940, באזור מגורים אשר היה במשך 100 שנים תחת שליטה צרפתית, שהסתיימה עם מלחמת העולם השנייה.
הקשתות שבמשרד, הם רמז לקשתות הרווחות בבתים באזור. להן הוענק הדגש גרפי – צורת קשת המושגת על ידי מוטות פלדה שחורים. הניגוד של הקוuים השחורים, כנגד רקע בטון אפור נטרלי, עם פתחים מקומרים, יוצר את הניואנסים המעניינים בחזות המקום.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
עיצוב פנים
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
  הבית הצף, בשם Vuurland ומוכר גם כ־thisonefloats, נולד מתוך ספינת משא בלגית משנות
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
עיצוב פנים
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
  הזוג, שהכיר במהלך לימודיהם בלידס, חלק אהבה משותפת לטיולים והרפתקאות. לאחר חמש שנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
עיצוב פנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
  “המקדש הלבן” מציב אלטרנטיבה למסורת היפנית, המתמקדת לרוב בשושלת האבהית, ובוחר להאיר דווקא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.