משרד העיצוב מהונג קונג One Plus Partnership תכנן בית הקולנוע והקפה Haikou Gaoxingli Insun בהאיקו, סין, כולו מים של לבנים, היוצרות גלים ומרקם זורם, בהשראת החוף של היינאן.

 

הייקו הוא אי בסין, בחוף הצפוני של האי היינאן, המוקף באוקיינוס. "לכן רצינו לעצב משהו שקשור לאוקיינוס, אבל רצינו ליצור משהו ייחודי ולא רצינו להשתמש בצבע הכחול של הים בצורה קלישאתית, אז השתמשנו בלבנים, כי לבנים עשויות חול מהחוף", אומרים המעצבים. העיצוב שלהם מוכיח, שלעתים לחומר בודד יש את הכוח ליצור נרטיבים מרחביים רבי עוצמה.

 

 

עם עלייתן של פלטפורמות הסטרימינג והנוחות המובנית שמגיעה איתן, תעשיית הקולנוע נאבקת להישאר רלוונטית. בשנים האחרונות ראינו ניסיונות מרובים לעצב מחדש את חווית הצפייה בסרט, תוך שימוש בקונספטים חדשניים ופתרונות טכנולוגיים. כאן המעצבים בחרו להתמודד עם האתגר על ידי אימוץ המקומיות, האומנות והחומריות. המעצב מנצל את כוחו של נרטיב, מתאים במיוחד לקולנוע, ומדגיש את הפוטנציאל ללכוד מושג מרחבי באמצעות חומר בודד. הגישה המונו-חומרית והכרומטית, יוצרת מרחב סוריאליסטי, המייצר סביבה דרמטית לצפייה בסרטים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
תעשייה פוגשת הייטק: מבנה ישן במונטיפיורי מקבל חיים חדשים
עיצוב פנים
תעשייה פוגשת הייטק: מבנה ישן במונטיפיורי מקבל חיים חדשים
  אחד מאותם המבנים הוא פרויקט חדש של המעצבת מיטל מזרחי, מייסדת M² Studio,
הריק כנקודת מוצא בעיצוב בית בולנסיה
עיצוב פנים
הריק כנקודת מוצא בעיצוב בית בולנסיה
  הפורמליזציה של "Casa MN" מאת HORMA studio היא תוצאה של מחקר וניסויים בין
המוזיאון לאמנות עכשווית בפורטו, שתכנן אלווארו סיזה
עיצוב פנים
המוזיאון לאמנות עכשווית בפורטו, שתכנן אלווארו סיזה
סיזה ויירה עיצב את המוזיאון כדי למזער את השפעתו על הסביבה ולהשתלב באופן מלא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.