קבוצת פילנתרופים יהודים, מימנה הקמת מרחב לקהילה היהודית בפאלם ביץ', שבמרכזו מסעדת "מלכה" הכשרה, של השף אייל שני. המסעדה עוצבה על טהרת העיצוב הישראלי, על ידי  קימל אשכולות אדריכלים.

צילומים: עמית גרון

 

החלל בן כ-450 מ"ר, בפאלם ביץ', פלורידה, עוצב על ידי האדריכלית מור גלפנד, שותפה במשרד קימל אשכולות וכתושבת חדשה בניו-יורק, ייסדה שם את הסניף האמריקאי של המשרד הישראלי.
לקבוצה היהודית, קבוצת סטארט-אפ ניישן סנטרל, משרדים ומרכז קולינרי "אסיף" לתרבות האוכל בישראל, בבניין ברחוב לילנבלום בתל אביב, אף הם עוצבו על ידי קימל אשכולות.
הריהוט וחומרי הבנייה, לרבות אריחי משרבייה מבטון שייצרה במיוחד עבור הפרויקט חברת אקרשטיין, הגיעו במכולות לפלורידה מישראל, במהלך המלחמה.
זהו הסניף השני של המסעדה בארה"ב, אשר את הסניף הראשון שלה, פתח שני באפר ווסט סייד בניו יורק. הוא חבר לחלל בפלורידה באמצע תהליך העיצוב שלו.

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
לא גדלה אף במטר, אבל מרגישה כמו דירה חדשה
עיצוב פנים ישראלי
לא גדלה אף במטר, אבל מרגישה כמו דירה חדשה
  המהלך הראשון של זליג היה גם זה שהכתיב במידה רבה את המשך התכנון:
פייגין אדריכלים יתכננו מלון יוקרה חדש בקיסריה אחרי 60 שנה
עיצוב פנים ישראלי
פייגין אדריכלים יתכננו מלון יוקרה חדש בקיסריה אחרי 60 שנה
  היתר בנייה ניתן להקמת מלון בן 108 חדרים וסוויטות במתחם נאות גולף בקיסריה,
מוזיאון אופנה ראשון בישראל יוקם בתל אביב בהשקעה של 10 מיליון שקל
עיצוב פנים ישראלי
מוזיאון אופנה ראשון בישראל יוקם בתל אביב בהשקעה של 10 מיליון שקל
  קבוצת עזריאלי מקדמת הקמת מוזיאון אופנה קבוע בתל אביב, בהשקעה מוערכת של 8–10

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.