קבוצת פילנתרופים יהודים, מימנה הקמת מרחב לקהילה היהודית בפאלם ביץ', שבמרכזו מסעדת "מלכה" הכשרה, של השף אייל שני. המסעדה עוצבה על טהרת העיצוב הישראלי, על ידי  קימל אשכולות אדריכלים.

צילומים: עמית גרון

 

החלל בן כ-450 מ"ר, בפאלם ביץ', פלורידה, עוצב על ידי האדריכלית מור גלפנד, שותפה במשרד קימל אשכולות וכתושבת חדשה בניו-יורק, ייסדה שם את הסניף האמריקאי של המשרד הישראלי.
לקבוצה היהודית, קבוצת סטארט-אפ ניישן סנטרל, משרדים ומרכז קולינרי "אסיף" לתרבות האוכל בישראל, בבניין ברחוב לילנבלום בתל אביב, אף הם עוצבו על ידי קימל אשכולות.
הריהוט וחומרי הבנייה, לרבות אריחי משרבייה מבטון שייצרה במיוחד עבור הפרויקט חברת אקרשטיין, הגיעו במכולות לפלורידה מישראל, במהלך המלחמה.
זהו הסניף השני של המסעדה בארה"ב, אשר את הסניף הראשון שלה, פתח שני באפר ווסט סייד בניו יורק. הוא חבר לחלל בפלורידה באמצע תהליך העיצוב שלו.

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
מעטפת חכמה: כיצד חלונות, דלתות וקירות מסך מעצבים את אדריכלות העשור הבא
עיצוב פנים ישראלי
מעטפת חכמה: כיצד חלונות, דלתות וקירות מסך מעצבים את אדריכלות העשור הבא
  המעטפת כמערכת אקלימית תכנון מעטפת המבנה מתחיל בהבנת האקלים. חזית מתוכננת היטב יכולה
החלון הופך למידע: כיצד BIM משנה את תכנון המעטפת
עיצוב פנים ישראלי
החלון הופך למידע: כיצד BIM משנה את תכנון המעטפת
  מערכות פתחים כבר משלב הקונספט בעבר, מערכות פתחים שולבו פעמים רבות בשלבים מתקדמים
פנינת המורשת: מוזיאון הפנינים החדש של בחריין
עיצוב פנים ישראלי
פנינת המורשת: מוזיאון הפנינים החדש של בחריין
  מוזיאון סיאדי לפנינים הוא חלק מ"נתיב הפנינים" – אתר מורשת עולמית של UNESCO

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.