קבוצת פילנתרופים יהודים, מימנה הקמת מרחב לקהילה היהודית בפאלם ביץ', שבמרכזו מסעדת "מלכה" הכשרה, של השף אייל שני. המסעדה עוצבה על טהרת העיצוב הישראלי, על ידי  קימל אשכולות אדריכלים.

צילומים: עמית גרון

 

החלל בן כ-450 מ"ר, בפאלם ביץ', פלורידה, עוצב על ידי האדריכלית מור גלפנד, שותפה במשרד קימל אשכולות וכתושבת חדשה בניו-יורק, ייסדה שם את הסניף האמריקאי של המשרד הישראלי.
לקבוצה היהודית, קבוצת סטארט-אפ ניישן סנטרל, משרדים ומרכז קולינרי "אסיף" לתרבות האוכל בישראל, בבניין ברחוב לילנבלום בתל אביב, אף הם עוצבו על ידי קימל אשכולות.
הריהוט וחומרי הבנייה, לרבות אריחי משרבייה מבטון שייצרה במיוחד עבור הפרויקט חברת אקרשטיין, הגיעו במכולות לפלורידה מישראל, במהלך המלחמה.
זהו הסניף השני של המסעדה בארה"ב, אשר את הסניף הראשון שלה, פתח שני באפר ווסט סייד בניו יורק. הוא חבר לחלל בפלורידה באמצע תהליך העיצוב שלו.

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
מוזיאון השחרור של מניסה (MKM): אדריכלות של זיכרון, חומר ותחושה
עיצוב פנים ישראלי
מוזיאון השחרור של מניסה (MKM): אדריכלות של זיכרון, חומר ותחושה
  MKM נבנה כמרחב נרטיבי רציף המוקדש לתנועה העממית שהתפתחה במניסה מחוץ לשלטון המרכזי
גן פסלים חדש בגליל: “גלריה בטבע” תוקם בקיבוץ משגב עם
עיצוב פנים ישראלי
גן פסלים חדש בגליל: “גלריה בטבע” תוקם בקיבוץ משגב עם
  גן הפסלים יתפרס בתוך חורשה רחבת ידיים הכוללת עצים ייחודיים, ויעוצב על פי
הבית במקסיקו נמצא מול נוף שניראה כמו ציור חי
עיצוב פנים ישראלי
הבית במקסיקו נמצא מול נוף שניראה כמו ציור חי
  הפריסה, מאורגנת בצורת "L", אפשרה להפיץ את החללים בצורה שתשפר גם את התפקוד

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.