תכנון עבור הגיל השלישי הינו תחום מתפתח, אשר ניתנת לו חשיבה מחדש כיום. הדיירים בבתי הדיור המוגן, חיוניים ברוחם ובמרצם וחשוב לכן ליצור עבורם מקום תואם. מגוון פתרונות דיור מוגן מוצעים להם כיום, המאפשרים להם לסכם את חייהם  בכבוד ובנוחות.

 

104

 

העבודה שלנו עם רשת דיור מוגן "עד 120", מתפרשת על פני למעלה מ 10 שנים, בה טיפלנו במגוון האזורים הקיימים בבתים השונים של הרשת. בבית הנוכחי בראשון לציון, תכננו את תוספת הבניה של קומות 5+6, לרבות טיפול בתב"ע, עבודה שכללה אדריכלות ועיצוב פנים.

 

96

 

101

 

103

 

102
מעבר לתכנון הנגיש והמחייב של משרד הבריאות, חשוב לנו ליצור מקום עם אווירה ביתית, עיצוב מרשים, המאפשר מקומות מפגש מחד ואינטימיות מאידך.
הקו העיצובי של רשת "עד 120" הוא קלאסי והשימוש בפרופילים דקורטיביים בתקרות ובקירות המסדרונות, מוסיף ומצטט את העיצוב האירופאי. השטיחים עוצבו במיוחד עבור הרשת ובתאום עם התקרות המעוצבות.
לתאורה תפקיד חשוב מאד ובכדי ליצור אור נעים ובעוצמה מספקת, אנו משלבים גופי תאורה דקורטיביים יחד עם גופים שקועים.
העיצוב הקלאסי אינו מונע שילוב של חומרים מודרניים ולטעמנו אף מתעצם מכך. דוגמא לכך ניתן לראות בדלפק הקבלה, בו נעשה שימוש בקוריאן בחיתוך CNC בקווים מעוגלים.

 

99

 

98

 

97

 

105

 

Atsmon-9.8

 

106

צילום: שירן כרמל
עיצוב פנים: עצמון אדריכלים
שטיחים: תוצרת Milliken שיווק בישראל אביטרה

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
"מוזיאון Groninger צריך להיות הרבה יותר מפורסם"
עיצוב פנים
"מוזיאון Groninger צריך להיות הרבה יותר מפורסם"
  המוזיאון הנוכחי נפתח ב־1994 ונבנה כאוסף של שלושה ביתנים המחוברים בגשרים ובמעברים, כאשר
הבית הריק הוא בעצם מרחב מהפנט של אור ונוף
עיצוב פנים
הבית הריק הוא בעצם מרחב מהפנט של אור ונוף
  מבחוץ, קשה כמעט לזהות שהתרחש כאן שינוי דרמטי. הבית, הממוקם ברחוב הראשי של
להחזיר לבית את הזיכרון, בלי להחזיר אותו לאחור
עיצוב פנים
להחזיר לבית את הזיכרון, בלי להחזיר אותו לאחור
  בלב הפרויקט עומד Son Martorell, אחוזה כפרית מסורתית מסוג lloc – בית חווה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.