תכנון עבור הגיל השלישי הינו תחום מתפתח, אשר ניתנת לו חשיבה מחדש כיום. הדיירים בבתי הדיור המוגן, חיוניים ברוחם ובמרצם וחשוב לכן ליצור עבורם מקום תואם. מגוון פתרונות דיור מוגן מוצעים להם כיום, המאפשרים להם לסכם את חייהם  בכבוד ובנוחות.

 

104

 

העבודה שלנו עם רשת דיור מוגן "עד 120", מתפרשת על פני למעלה מ 10 שנים, בה טיפלנו במגוון האזורים הקיימים בבתים השונים של הרשת. בבית הנוכחי בראשון לציון, תכננו את תוספת הבניה של קומות 5+6, לרבות טיפול בתב"ע, עבודה שכללה אדריכלות ועיצוב פנים.

 

96

 

101

 

103

 

102
מעבר לתכנון הנגיש והמחייב של משרד הבריאות, חשוב לנו ליצור מקום עם אווירה ביתית, עיצוב מרשים, המאפשר מקומות מפגש מחד ואינטימיות מאידך.
הקו העיצובי של רשת "עד 120" הוא קלאסי והשימוש בפרופילים דקורטיביים בתקרות ובקירות המסדרונות, מוסיף ומצטט את העיצוב האירופאי. השטיחים עוצבו במיוחד עבור הרשת ובתאום עם התקרות המעוצבות.
לתאורה תפקיד חשוב מאד ובכדי ליצור אור נעים ובעוצמה מספקת, אנו משלבים גופי תאורה דקורטיביים יחד עם גופים שקועים.
העיצוב הקלאסי אינו מונע שילוב של חומרים מודרניים ולטעמנו אף מתעצם מכך. דוגמא לכך ניתן לראות בדלפק הקבלה, בו נעשה שימוש בקוריאן בחיתוך CNC בקווים מעוגלים.

 

99

 

98

 

97

 

105

 

Atsmon-9.8

 

106

צילום: שירן כרמל
עיצוב פנים: עצמון אדריכלים
שטיחים: תוצרת Milliken שיווק בישראל אביטרה

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
הבית המודרניסטי בקהיר מוכיח שאפשר להיות זורם ורך
עיצוב פנים
הבית המודרניסטי בקהיר מוכיח שאפשר להיות זורם ורך
  הבית מאזן בין פתיחות לאינטימיות באמצעות חדירות מדודה, ומגיב להקשר הסביבתי כישות “נושמת”.
אדריכלות, פיסול, טבע וחיי היומיום, יצרו יחד בית בצורת פטריה הפוכה
עיצוב פנים
אדריכלות, פיסול, טבע וחיי היומיום, יצרו יחד בית בצורת פטריה הפוכה
  הבית משתייך לתופעת ה־Maison Bulle (“בתי הבועה”) – זרם שביקש לערער על המודרניזם
הבית בהררית: ממסגר את הנוף ומכניס את הטבע פנימה
עיצוב פנים
הבית בהררית: ממסגר את הנוף ומכניס את הטבע פנימה
  את הבית תכנן האדריכל עומר כרמלי עבור זוג צעיר עם ילד, שביקשו ליצור

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.