בוטיק La Moitié שעיצב סטודיו One Fine Day בגואנגזו, סין, בא להציג איזון מושלם בין האסתטיקה הנשית והגברית.

 

הבוטיק בן שלוש קומות, משתרע על פני 326 מ"ר, ממוקם במתחם היוקרתי בכיכר העיר אויואן Aoyuan, בגואנגג'ואו בסין. הוא כולל מסעדה צרפתית.
המייסד והמנהל הקריאטיבי של הסטודיו הוא Cai Qizhen, שגם מרצה באוניברסיטת שנטו ומתמחה בחקר הדימויים המסורתיים והעיצוב המודרני.
שמו של הבוטיק "לה מואטי", שפירושו בצרפתית "חצי", מסביר את כל הרעיון של חנות האופנה, המנוהלת על ידי בני זוג, שהציעו את הרעיון לחלוק אנרגיה נשית וגברית באותו חלל. שתי אנרגיות שונות המתורגמות לחומרים וצבעים – ורוד קלאסי נגד שחור אוונגרדי.
החלל מעוצב בשני חלקים מנוגדים: האחד ורוד והשני שחור. החצי הוורוד, רך ועדין, מייצג את הרומנטיקה הקלאסית של נשים (מעוצב בסגנון בארוקי מגונדר) ואילו החלק השחור, כהה, מינימליסטי וקר יותר, מקביל ומשלים את החלל, עם אווירה מודרנית ועתידנית.
חלל החנות יוצר אווירה סוריאליסטית, באמצעות החלוקה הלא שגרתית של החללים. במקום מחיצות פיזיות שאנו רגילים להן, החלוקה מושגת בניגוד כרומטי חזק, שנעשה באלגנטיות והרמוניה.

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
וילת הנופש המרחפת מעל הג'ונגל בקוסטה ריקה
עיצוב פנים
וילת הנופש המרחפת מעל הג'ונגל בקוסטה ריקה
  "נורי" בשפת המקום כורוטגה היא ציפור והוילה מהווה קן בג'ונגל, פתוח, אישי וחי.
האדריכלית החיפאית שמלמדת את נאס"א לתכנן בתים בחלל
עיצוב פנים
האדריכלית החיפאית שמלמדת את נאס"א לתכנן בתים בחלל
  שטף האירועים והחדשות בעולם מצביע בבירור על כך שכדור הארץ שלנו השתגע. יזמים
צמחיה במשרד ללא תחזוקה? מהפכת הביופיליה של Tomgrow
עיצוב פנים
צמחיה במשרד ללא תחזוקה? מהפכת הביופיליה של Tomgrow
אבל בעוד כולם מבקשים צמחייה טבעית ומרגיעה במשרד, בלובי או בבית, עבור רבים מהמתכננים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.