בני הזוג Zoe Chan ו- Merlin Eayrs, הם אדריכלים יזמים ובעלי המשרד Chan + Eayrs. הם מסתבר די מחוברים רגשית ליזמות שלהם: הם מאתרים נכנס עם פוטנציאל להשבחה, משפצים ומעצבים אותו - ואז גרים בו בעצמם תקופה מסויימת, עד אשר הם מוכרים אותו ועוברים ליעד הבא.

כך הם מצליחים לעצב מקום אשר נאמן לעצמו ולא לתאוות בצע או לגחמות של לקוחות קפריזים.
המגורים הנוכחים שלהם, הם בחלל לופט המתפרס על פני קומה שלמה בבניין של מפעל נטוש, ב-Shoreditch, לונדון, חלל המדגים בחינניות את הגישה שלהם למונח "בית", נווה מדבר פתוח ושופע אור טבעי, של פשטות מרגיעה ויופי עשוי במלאכת יד, שופע בגוונים ירוקים ומרקמים טבעיים: קירות צבועים בסיד, הצללה מפשתן, נגרות עץ אלון מוברש ואריחי בלדי – סוג של אריחי טרקוטה מסורתיים בעבודת יד ממרוקו, שתרמו את שמם לבית – The Beldi.
אין זה מקרה כי "בלדי" היא מילה מרוקאית שפירושה עבודת יד מקומית ומסורתית, שהמגורים הייחודיים האלה מאמצים מכל הלב.
את הגיאומטריות המשתלבות של האריחים, הם מצאו בבתים מסורתיים בסוז'ו, סין. מארג החומרים של עיצוב הפנים, הוא במילותיהם של בני הזוג "מפה חזותית ארוגה של מסעותינו בעולם".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.chanandeayrs.com

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
דירת גן ישנה בצפון תל-אביב הפכה לבית שמרגיש כמו חופשה פרטית
עיצוב פנים
דירת גן ישנה בצפון תל-אביב הפכה לבית שמרגיש כמו חופשה פרטית
  הבחירה הייתה להישאר בשכונה האהובה ולבצע שיפוץ יסודי, מתוך מחשבה שגם אם בעתיד
בית לחמש נשים: מחזיר תקווה לנשים ששרדו אלימות
עיצוב פנים
בית לחמש נשים: מחזיר תקווה לנשים ששרדו אלימות
  את הפרויקט תכנן משרד TEN, לאחר תהליך שנמשך שבע שנים וכלל שיתוף פעולה
שיפוץ הבית הויקטוריאני בלונדון שבו כל מפלס מספר סיפור
עיצוב פנים
שיפוץ הבית הויקטוריאני בלונדון שבו כל מפלס מספר סיפור
  במקום לחלק את הבית לחדרים סגורים, יצרו האדריכלים סדרה של מפלסים המחוברים זה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.