בני הזוג Zoe Chan ו- Merlin Eayrs, הם אדריכלים יזמים ובעלי המשרד Chan + Eayrs. הם מסתבר די מחוברים רגשית ליזמות שלהם: הם מאתרים נכנס עם פוטנציאל להשבחה, משפצים ומעצבים אותו - ואז גרים בו בעצמם תקופה מסויימת, עד אשר הם מוכרים אותו ועוברים ליעד הבא.

כך הם מצליחים לעצב מקום אשר נאמן לעצמו ולא לתאוות בצע או לגחמות של לקוחות קפריזים.
המגורים הנוכחים שלהם, הם בחלל לופט המתפרס על פני קומה שלמה בבניין של מפעל נטוש, ב-Shoreditch, לונדון, חלל המדגים בחינניות את הגישה שלהם למונח "בית", נווה מדבר פתוח ושופע אור טבעי, של פשטות מרגיעה ויופי עשוי במלאכת יד, שופע בגוונים ירוקים ומרקמים טבעיים: קירות צבועים בסיד, הצללה מפשתן, נגרות עץ אלון מוברש ואריחי בלדי – סוג של אריחי טרקוטה מסורתיים בעבודת יד ממרוקו, שתרמו את שמם לבית – The Beldi.
אין זה מקרה כי "בלדי" היא מילה מרוקאית שפירושה עבודת יד מקומית ומסורתית, שהמגורים הייחודיים האלה מאמצים מכל הלב.
את הגיאומטריות המשתלבות של האריחים, הם מצאו בבתים מסורתיים בסוז'ו, סין. מארג החומרים של עיצוב הפנים, הוא במילותיהם של בני הזוג "מפה חזותית ארוגה של מסעותינו בעולם".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.chanandeayrs.com

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
ביתן הזכוכית של M Space בבנגקוק: אולם מדיטציה עירוני זוהר בלב הגן
עיצוב פנים
ביתן הזכוכית של M Space בבנגקוק: אולם מדיטציה עירוני זוהר בלב הגן
  הביתן ניצב מעל בריכת השתקפות רדודה ומוקף צמחייה ומגדלי זכוכית כהים. ציר המבנה
היא תכננה, הוא בנה: כך זוג אחד עקף את שוק הדיור הקשוח של לוס אנג'לס
עיצוב פנים
היא תכננה, הוא בנה: כך זוג אחד עקף את שוק הדיור הקשוח של לוס אנג'לס
  בשנת 2021 רכשה האדריכלית Lindsay Sheron יחד עם בעלה חלקת קרקע קטנה ולא
בית אבן מהמאה ה-18 זוכה לחיים חדשים בלב קטלוניה
עיצוב פנים
בית אבן מהמאה ה-18 זוכה לחיים חדשים בלב קטלוניה
  בין בתי האבן הצפופים של Rabós, כפר קטן השוכן במורדות גבעות Alt Empordà

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.