בני הזוג Zoe Chan ו- Merlin Eayrs, הם אדריכלים יזמים ובעלי המשרד Chan + Eayrs. הם מסתבר די מחוברים רגשית ליזמות שלהם: הם מאתרים נכנס עם פוטנציאל להשבחה, משפצים ומעצבים אותו - ואז גרים בו בעצמם תקופה מסויימת, עד אשר הם מוכרים אותו ועוברים ליעד הבא.

כך הם מצליחים לעצב מקום אשר נאמן לעצמו ולא לתאוות בצע או לגחמות של לקוחות קפריזים.
המגורים הנוכחים שלהם, הם בחלל לופט המתפרס על פני קומה שלמה בבניין של מפעל נטוש, ב-Shoreditch, לונדון, חלל המדגים בחינניות את הגישה שלהם למונח "בית", נווה מדבר פתוח ושופע אור טבעי, של פשטות מרגיעה ויופי עשוי במלאכת יד, שופע בגוונים ירוקים ומרקמים טבעיים: קירות צבועים בסיד, הצללה מפשתן, נגרות עץ אלון מוברש ואריחי בלדי – סוג של אריחי טרקוטה מסורתיים בעבודת יד ממרוקו, שתרמו את שמם לבית – The Beldi.
אין זה מקרה כי "בלדי" היא מילה מרוקאית שפירושה עבודת יד מקומית ומסורתית, שהמגורים הייחודיים האלה מאמצים מכל הלב.
את הגיאומטריות המשתלבות של האריחים, הם מצאו בבתים מסורתיים בסוז'ו, סין. מארג החומרים של עיצוב הפנים, הוא במילותיהם של בני הזוג "מפה חזותית ארוגה של מסעותינו בעולם".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.chanandeayrs.com

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
עיצוב פנים
בית יוקרה על המים במחיר של ספל בירה 
  הבית הצף, בשם Vuurland ומוכר גם כ־thisonefloats, נולד מתוך ספינת משא בלגית משנות
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
עיצוב פנים
בית ששט בין נופים: הזוג שבחר להחליף קירות במרחבי הטבע
  הזוג, שהכיר במהלך לימודיהם בלידס, חלק אהבה משותפת לטיולים והרפתקאות. לאחר חמש שנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
עיצוב פנים
מקדש לבן בקיוטו: אדריכלות מינימליסטית כמרחב לזיכרון ונשיות
  “המקדש הלבן” מציב אלטרנטיבה למסורת היפנית, המתמקדת לרוב בשושלת האבהית, ובוחר להאיר דווקא

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.