בית לסוף שבוע, המיועד למשפחה המחפשת קרבה לטבע, הוא Casa Laranjeiras. הבית ב-Paraty בריו דה ז'ניירו, מוקף ביער ונוף טרופי. העיצוב האדריכלי מינימליסטי, עם חללים גיאומטריים פשוטים. המבנה מאורגן בשני בלוקים נפרדים: אחד לחדרי השינה ואחר לאזורי החברה והשירות. פתחים גדולים מחברים את החללים הפנימיים אל החוץ.

 

המעבר בין הבלוקים נעשה באמצעות שביל, בחיפוי עץ באסתטיקה טבעית, מספק חיבור ויזואלי וחושי עם הטבע, מרחיב את תחושת ההמשכיות עם הנוף שמסביב. החומרים נבחרו כדי לחזק את האינטגרציה עם האתר. פלטת הצבעים והטקסטורות תורמים להסוואה העדינה של הבית בתוך הסביבה הטבעית, תוך שימת דגש על ארכיטקטורה המכבדת ומעריכה את הסביבה.
זה מקום שבו הפשטות הופכת לשירה ובו האלמנטים הבנויים והטבעיים משתלבים זה בזה בחיבוק שקט. כאן, האדריכלות מתמוססת לתוך הנוף, כאילו היא תמיד הייתה שם, מחכה לקבל את פני אלה המחפשים, מעל הכל, את שלוות הטבע.

 

 

אדריכל: Architect: mf+arquitetos
צילומים: Photos: Fernando Guerra | FG+SG
שטח: 958 מ"ר
שנה: 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
הדירה של המעצב גיורא אהרוני בצ'לסי, ניו-יורק
מגורים
הדירה של המעצב גיורא אהרוני בצ'לסי, ניו-יורק
  כשגיורא אהרוני נכנס לראשונה לדירת הסטודיו שרכש לקוח ותיק ב־Chelsea, Manhattan, הוא הופתע
בית תל-אביבי שמגדיר מחדש את תחושת הביטחון
מגורים
בית תל-אביבי שמגדיר מחדש את תחושת הביטחון
  הרעיון המרכזי שעמד בבסיס התכנון היה יצירת בית המפנה את גבו אל הרחוב
דירה ישנה נעטפה בצמחייה, ב־São Paulo
מגורים
דירה ישנה נעטפה בצמחייה, ב־São Paulo
  במקום חלוקה מסורתית לחדרים, יצר Requena סביבה זורמת המוגדרת לפי פעילויות ולא לפי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.