בית לסוף שבוע, המיועד למשפחה המחפשת קרבה לטבע, הוא Casa Laranjeiras. הבית ב-Paraty בריו דה ז'ניירו, מוקף ביער ונוף טרופי. העיצוב האדריכלי מינימליסטי, עם חללים גיאומטריים פשוטים. המבנה מאורגן בשני בלוקים נפרדים: אחד לחדרי השינה ואחר לאזורי החברה והשירות. פתחים גדולים מחברים את החללים הפנימיים אל החוץ.

 

המעבר בין הבלוקים נעשה באמצעות שביל, בחיפוי עץ באסתטיקה טבעית, מספק חיבור ויזואלי וחושי עם הטבע, מרחיב את תחושת ההמשכיות עם הנוף שמסביב. החומרים נבחרו כדי לחזק את האינטגרציה עם האתר. פלטת הצבעים והטקסטורות תורמים להסוואה העדינה של הבית בתוך הסביבה הטבעית, תוך שימת דגש על ארכיטקטורה המכבדת ומעריכה את הסביבה.
זה מקום שבו הפשטות הופכת לשירה ובו האלמנטים הבנויים והטבעיים משתלבים זה בזה בחיבוק שקט. כאן, האדריכלות מתמוססת לתוך הנוף, כאילו היא תמיד הייתה שם, מחכה לקבל את פני אלה המחפשים, מעל הכל, את שלוות הטבע.

 

 

אדריכל: Architect: mf+arquitetos
צילומים: Photos: Fernando Guerra | FG+SG
שטח: 958 מ"ר
שנה: 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
מעזובה למניפסט עיצובי: הווילה של המעצבת במדריד
מגורים
מעזובה למניפסט עיצובי: הווילה של המעצבת במדריד
  הווילה התגלתה במצב ירוד במיוחד לאחר שנים של הזנחה. במקום להירתע, צוות Plutarco
בית חד קומתי המשתלב בנוף של מיורקה
מגורים
בית חד קומתי המשתלב בנוף של מיורקה
  כדי לצמצם את הנראות מהכביש ומהשטחים הגבוהים שמאחור, הבית נטמע בנוף באמצעות חורשת
איך מרחיבים בית זעיר? עולים למעלה
מגורים
איך מרחיבים בית זעיר? עולים למעלה
  הבית, הראשון מתוך ארבע יחידות טוריות שנבנו כסדנאות עבודה פשוטות, הוסב עם השנים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.