בית לסוף שבוע, המיועד למשפחה המחפשת קרבה לטבע, הוא Casa Laranjeiras. הבית ב-Paraty בריו דה ז'ניירו, מוקף ביער ונוף טרופי. העיצוב האדריכלי מינימליסטי, עם חללים גיאומטריים פשוטים. המבנה מאורגן בשני בלוקים נפרדים: אחד לחדרי השינה ואחר לאזורי החברה והשירות. פתחים גדולים מחברים את החללים הפנימיים אל החוץ.

 

המעבר בין הבלוקים נעשה באמצעות שביל, בחיפוי עץ באסתטיקה טבעית, מספק חיבור ויזואלי וחושי עם הטבע, מרחיב את תחושת ההמשכיות עם הנוף שמסביב. החומרים נבחרו כדי לחזק את האינטגרציה עם האתר. פלטת הצבעים והטקסטורות תורמים להסוואה העדינה של הבית בתוך הסביבה הטבעית, תוך שימת דגש על ארכיטקטורה המכבדת ומעריכה את הסביבה.
זה מקום שבו הפשטות הופכת לשירה ובו האלמנטים הבנויים והטבעיים משתלבים זה בזה בחיבוק שקט. כאן, האדריכלות מתמוססת לתוך הנוף, כאילו היא תמיד הייתה שם, מחכה לקבל את פני אלה המחפשים, מעל הכל, את שלוות הטבע.

 

 

אדריכל: Architect: mf+arquitetos
צילומים: Photos: Fernando Guerra | FG+SG
שטח: 958 מ"ר
שנה: 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
מודולרי, קומפקטי, פשוט, זול, בר קיימא ועם חיבור לטבע ולנוף
מגורים
מודולרי, קומפקטי, פשוט, זול, בר קיימא ועם חיבור לטבע ולנוף
  בלב Porto Alegre, Brazil, יצרו ב־Doblle Arquitetura בית מודולרי מינימליסטי שנועד להשתלב כמעט
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
מגורים
בית האבן השווייצרי שמשתלב עם הסלעים בתוך הנוף
  House WI, שתוכנן על ידי Wespi de Meuron Romeo, ממוקם ב־Ascona שבשווייץ ומבוסס
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
מגורים
איך מתכננים בית על מגרש ברוחב 5 מטר בלבד?
  בלב Landskrona שבשוודיה, בין מבנים ותיקים ובמגרש שהיה ריק מאז אמצע המאה הקודמת,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.