"וילה מס' 268" רחבת הידיים, משתרעת על 1200 מ"ר בנויים, עם 9 חדרי שינה, שתוכננו ונבנו בשטח של 2550 מ"ר, בתוך העיירה אמירדשט, מצפון לאיראן. הדיירים ביקשו מרחבים שיאפשרו להם לקיים אירועים ומסיבות לבני משפחה גדולה.

 

על מנת לנצל את הנופים המדהימים של היער בצד המזרחי של החלקה, חולקה הקרקע לשניים, לאורך. נפח דק וארוך בניצב לרחוב הפתוח משני הצדדים, נבנה בחציו המערבי ושומר את החלק המזרחי לדק חיצוני נדיב ובריכה. כרך זה מכיל את אזור המגורים והאוכל הראשי, המטבח והבר, המשקיף אל היער והבריכה דרך וילון זכוכית של דלתות הזזה ומכניס את החוץ פנימה. ריצוף העץ משתרע החוצה ומתפקד כטיילת פנימית לבניין. דק עץ זה מחובר למרפסת עץ גדולה באמצעות מדרגות חיצוניות. נפח נוסף נוסף לחלק הצפוני של המבנה ויצר צורת L כדי להשתמש בהרחבה הצפונית של הבריכה כבריכה מקורה.
בקומה העליונה מסדרון מחבר בין הסלון בדרום, לחדר הטלוויזיה בצפון, עם 5 חדרי שינה. כל חלל פונה גם למרפסת פתוחה. קירות אבן מ-3 צדדים מעוצבים בחלקים שונים המביאים אחדות רעיונית לפרויקט. מעט חומרים נבחרו להרכיב סביבה מרגיעה, עץ לרצפה ולתקרה ואבן לכמה קירות.

אדריכלים: קבוצת עיצוב SABK
שָׁנָה: 2022
תצלומים: מוחמד חסן אטפאח, מוחמד חוז'ברי

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
בין ההרים לים: בית אבן היסטורי חוזר לחיים בסיירה דה ברניה
עיצוב פנים
בין ההרים לים: בית אבן היסטורי חוזר לחיים בסיירה דה ברניה
  באחד האזורים היפים והפראיים של מחוז אליקנטה, בין רכס Sierra de Bernia המפריד
בית רפאים חוזר לחיים במיורקה
עיצוב פנים
בית רפאים חוזר לחיים במיורקה
  בסמוך למדרגות המובילות לכיכר הכנסייה בכפר Deià שבאי מיורקה ניצב Ca S’Església, בית
בית כפרי מסורתי ב־València הפך למרחב מגורים עכשווי ומלא אופי
עיצוב פנים
בית כפרי מסורתי ב־València הפך למרחב מגורים עכשווי ומלא אופי
  בלב הנוף הכפרי של l’Horta de València, בין שדות, רחובות שקטים ובתי כפר

2 תגובות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.