לצבעוניות שאנחנו בוחרים יש השפעה אדירה על התחושות, האנרגיות והמאווים של כל אחד מאיתנו: הם משפיעים עלינו פסיכולוגית, על ההתנהלות שלנו, על מצב הרוח, על האינטראקציה בין הילדים. כל גוון הוא תדר חשמלי שנקלט במוחנו, ומפעיל אזורים שונים בו. כן, עד כדי כך. אז בזמנים כה קשים, ננסה להכניס קצת קצת צבע מנחם לחיים.

 

"אחת הדרכים ליצור אווירה היא על ידי צבע. כאשר מדובר בצבע תמיד אפשר להתקדם ולשנות", מסביר המעצב אורון מילשטיין ובדרכו מנסה להסיח קצת את דעתנו ולעודד אותנו. לדבריו "הצבע מכניס הרבה אור ושמחה. הבית, צבעוני ככל שיהיה, ישרת את המאווים שלכם, בלי יותר מידי חוכמות. אני ממליץ בחום לשלב בעדינות את הצבע, באמצעות כריות, שטיחים, גופי תאורה, ריפודים, הכל במינון נכון וקטן בהתאם לימים אלה".

 

 

"תחשבו על גוונים שעושים לכם טוב, גוונים שמעוררים בכם תחושות נעימות. זה נכון אגב לא רק ברמת הצבע אלא גם ברמת החומרים, כך שאם יש לכם לדוגמא שטיח או ארון שברור שיישארו בחדר גם בתום השדרוג הצבעוני, חשוב שגם הם יהיו חלק ממניפת הצבע. אחרי שבחרנו את הצבעים מגיע עניין המינונים- בלתי אפשרי שכל הצבעים והחומרים יהיו במינון זהה. חשוב לבנות היררכיה" מסביר מילשטיין.

 

 

לסיכום הוא אומר "השהייה בבית עם מעט צבע תכניס מעט חיים ותרומם את המצב רוח. תעשו זאת בקטנה. תתחילו בקטנה. עם אלמנט קטן, תמונה, כרית, שטיח, גוף תאורה ותמשיכו משם. זה יעודד אתכם".

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
בתים יפים
כך הפך בית משנות ה־30 במדריד למניפסט של עיצוב נועז
  בעידן שבו רבים מחללי המגורים מאמצים מינימליזם כמעט מדיטטיבי – גוונים ניטרליים, קווים
הבית שנולד מתוך חורבה על גדת הנהר
בתים יפים
הבית שנולד מתוך חורבה על גדת הנהר
  יש בתים שנבנים מאפס, ויש בתים שנולדים מתוך הזיכרון. Stone and Water (Piedra
בבית עם פרידה קאלו: Casa Azul הבית שבו הפכה לאגדה
בתים יפים
בבית עם פרידה קאלו: Casa Azul הבית שבו הפכה לאגדה
  האמנית והבית שלה הם יחידה בלתי נפרדת. במשך רוב חייה היה הבית הכחול

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.