צעירה אמריקאית-אפריקאית diandra forrest, הייתה הדוגמנית הלבקנית הראשונה וכמוה, מעת לעת חושפים צלמים את היופי המיוחד של הלבקנות.

נערה צ'צ'נית Amina Ependieva בת 17, זוכה להערצה על יופיה יוצא הדופן. היא מאובחנת עם שני מצבים גנטיים נדירים: לבקנות שבה חסר לה פיגמנט המלנין שהופך את עורה ושיערה לבנים במיוחד והטרוכרומיה שבה עיניה שונות בצבע. היא נולדה ב-11 בדצמבר 2008 בגרוזני, עיר הבירה של צ'צ'ניה, רוסיה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ילדות תאומות בנות 19 מפיצות את היופי בלבקנות: בגיל 11 הן החלו את הקריירה שלהן כדוגמניות בעולם האופנה הקשוח והן תורמות לצעירים הניחנים בלבקנות לאהוב את המראה שלהם ואת הלבקנות להפוך חלק מלקסיקון היופי. התאומות Lara and Mara Bawar מסאו פאולו, עם מאפיין גנטי נדיר – משהו שרק 1 מכל 17,000 ילדים נולד איתו. כמו פורסט, הן עושות בכך שימוש לצילום אופנת עילית.
הצלם Vinicius Terranova

 

 

 

 

 

 

 

 

"שלגיה סיבירית" בת 8: נריאנה Nariyana מהעיר הקטנה יקוטיה בסיביר, היא לבקנית אשר המקומיים מתארים אותה כ"עשוייה מפורצלן" ומכנים אותה "שלגיה סיבירית".
photo: vadim rofob

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
איך Art Toys הפכו לפריטי האמנות והעיצוב המבוקשים בעולם
עיצוב, אופנה ומיתוג
איך Art Toys הפכו לפריטי האמנות והעיצוב המבוקשים בעולם
  בשנים האחרונות הפכו Exclusive Art Toys לאחד התחומים הבולטים והמסקרנים ביותר בעולם האמנות,
אריחי קרמיקה: כשאדריכלות גורמת לחומר להרגיש חי
עיצוב, אופנה ומיתוג
אריחי קרמיקה: כשאדריכלות גורמת לחומר להרגיש חי
זו השאלה שעומדת בלב Endless Realities, פופ-אפ קמעונאי בגודל 97.5 מ"ר למותג האריחים Osaanj,
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
עיצוב, אופנה ומיתוג
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
  המוזיאון, המוקדש ליצירות סטודיו ג’יבלי, ממוקם בלב פארק ירוק ושקט בפרברי העיר, ומציע

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.