מאז שנפתח לפני 7 שנים, האטריום של מרכז הקניות Ginza Six, אירח תצוגות אמנות בקנה מידה גדול של כמה אמנים בולטים, כולל Yayoi Kusama, Chiharu Shiota, Kohei Nawa. עתה הוא מציג את האמן והפסל היפני Kenji Yanobe, הידוע בפסלי הענק שלו של צעצועים רובוטיים ועתידניים, אשר הינם לעתים קרובות חתולים.

 

 

המיצב שלו Big Cat Bang, שואב השראה מהמסורת היפנית ההיסטורית, של נשיאת חתול על סיפונן של ספינות מסחר וחיל הים. מעבר לתפקידו בקטילת עכברים וחולדות המכרסמות חבלי עגינה בספינה או מפיצים מחלות, היפנים ראו בטבעם השליו והמרגיע של החתולים, תכונה מנחמת ואף מביאה מרפא לנפש.

 

 

 

 

באיטרציה האחרונה שלה, חתול הספינה רוכב על גבו של LUCA, ספינת חלל ענקית שעוצבה בדגם "מגדל השמש". מתקן הנפץ מוצג עד קיץ 2025 אז יש מספיק זמן לראות אותו. בדוק גם את הסרטון למטה, המציג "סיפור" חדש על חתול חלל המגיע לכדור הארץ כשליח מהחלל החיצון כיצירת אמנות.

לאתר האמן

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
גיאומטריות של צבע ואור, במשרד בטוקיו
עיצוב, אופנה ומיתוג
גיאומטריות של צבע ואור, במשרד בטוקיו
העיצוב של סטודיו Moriyuki Ochiai Architects מגיב לאור טבעי לאורך היום ובמהלך עונות השנה, ומאפשר
שיפוץ עכשווי עם הקסם הישן, בפורטוגל
עיצוב, אופנה ומיתוג
שיפוץ עכשווי עם הקסם הישן, בפורטוגל
בתוך הבניין המזדקן עם קירות הגרניט העבים, גגות הרעפים המסורתיים והכניסה המקומרת, אשר נותרו
בית בבריסל: הלל לצבע, לאור ולחיים משותפים
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית בבריסל: הלל לצבע, לאור ולחיים משותפים
ברמה הקומפוזיטיבית, המעצבת מאמצת חופש מבני: ריהוט אקלקטי, צימודים בלתי צפויים, צפיפות של חפצים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.