מאז שנפתח לפני 7 שנים, האטריום של מרכז הקניות Ginza Six, אירח תצוגות אמנות בקנה מידה גדול של כמה אמנים בולטים, כולל Yayoi Kusama, Chiharu Shiota, Kohei Nawa. עתה הוא מציג את האמן והפסל היפני Kenji Yanobe, הידוע בפסלי הענק שלו של צעצועים רובוטיים ועתידניים, אשר הינם לעתים קרובות חתולים.

 

 

המיצב שלו Big Cat Bang, שואב השראה מהמסורת היפנית ההיסטורית, של נשיאת חתול על סיפונן של ספינות מסחר וחיל הים. מעבר לתפקידו בקטילת עכברים וחולדות המכרסמות חבלי עגינה בספינה או מפיצים מחלות, היפנים ראו בטבעם השליו והמרגיע של החתולים, תכונה מנחמת ואף מביאה מרפא לנפש.

 

 

 

 

באיטרציה האחרונה שלה, חתול הספינה רוכב על גבו של LUCA, ספינת חלל ענקית שעוצבה בדגם "מגדל השמש". מתקן הנפץ מוצג עד קיץ 2025 אז יש מספיק זמן לראות אותו. בדוק גם את הסרטון למטה, המציג "סיפור" חדש על חתול חלל המגיע לכדור הארץ כשליח מהחלל החיצון כיצירת אמנות.

לאתר האמן

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
הוילות המפוסלות של האי סרדיניה
עיצוב, אופנה ומיתוג
הוילות המפוסלות של האי סרדיניה
                     
פנטהאוז שבין אלגנטיות לרוגע, בין משפחה לחלל עבודה
עיצוב, אופנה ומיתוג
פנטהאוז שבין אלגנטיות לרוגע, בין משפחה לחלל עבודה
  בני הזוג הגיעו עם רשימת צרכים ברורה ושאיפות גדולות. הבעל, איש נדל״ן, ביקש
הוילה המפוסלת בהשראת לבוש הנשים הסרדיניות
עיצוב, אופנה ומיתוג
הוילה המפוסלת בהשראת לבוש הנשים הסרדיניות
  המתחם שעיצבה Doriana Fuksas מחולק ל-4 גופים עצמאיים: בגוף המרכזי, אזור המגורים, המטבח

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.