תערוכה במוזיאון Museum of Lace and Fashion בבריסל, הציגה את התערוכה המונוגרפית הראשונה המוקדשת למעצב האופנה האוונגרדי היפני, Yuima Nakazato. עבודתו נמצאת בצומת של חדשנות, מסורת וטכנולוגיה חדשנית, בהשראת היצירתיות של הוט קוטור וטכניקות יפניות מסורתיות.

 

יוימה נקאזטו, שנולד ביפן ב-1985, סיים את לימודיו באקדמיה המלכותית לאמנויות יפות באנטוורפן (בלגיה) ב-2008. הוא זכה בפרסים באירופה, כולל פרס החדשנות לשנת 2008 על טכניקת אוריגמי לאופנה. מאז 2016, הוא הציג את הקולקציות שלו פעמיים בשנה בפריז, במהלך שבוע האופנה Haute Couture Fashion Week שאורגן על ידי Federation de la Haute Couture et de la Mode ובכך הפך למעצב האופנה היפני השני, אחרי Hanae Mori, לקחת חלק באירוע הפריזאי היוקרתי.
מהתחלה, Yuima Nakazato רצה ליצור בגדים מתקדמים, ברי קיימא ומסוגלים ליצור קשר רגשי ייחודי עם האנשים שלובשים אותם. כדי להשיג זאת, הוא מפתח טכניקות שהוא יוצר בעצמו או משתמש בהן מאומנות מזרחית ומערבית. השראתו, שאובה בעיקר מהטבע (שירת הלווייתנים, הלבה האדומה של הרי געש, יופיים של נופים).
הוא מקפיד על אופנה אחראית יותר, המשלבת חומרי upcycling ופסולת שאינם ממוחזרים על ידי התעשייה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
תשוקת חלוצי התיאטרון, מפיגומי הבניינים אל במת התיאטרון
עיצוב, אופנה ומיתוג
תשוקת חלוצי התיאטרון, מפיגומי הבניינים אל במת התיאטרון
בשעת בוקר מוקדמת ביום שישי, 27 באוקטובר 1911, נשמע קול ירייה בחוות כינרת. הרועה,
גן פנטזיות מצטלם – מנוע משיכה, חוויה ותוכן למרחבים עירוניים ומסחריים
עיצוב, אופנה ומיתוג
גן פנטזיות מצטלם – מנוע משיכה, חוויה ותוכן למרחבים עירוניים ומסחריים
  הגן כולל אובייקטים פיסוליים גדולי־ממדים, ידידותיים לצילום ולשהייה, היוצרים סביבה פנטסטית המזמינה מבקרים
העצמה נשית, יופי טבעי וגאווה אפריקאית
עיצוב, אופנה ומיתוג
העצמה נשית, יופי טבעי וגאווה אפריקאית
חאמאמאט משתמשת בפלטפורמות שלה כדי לקדם העצמה נשית, יופי טבעי וגאווה אפריקאית. Photo @iamhamamat

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.