תערוכה במוזיאון Museum of Lace and Fashion בבריסל, הציגה את התערוכה המונוגרפית הראשונה המוקדשת למעצב האופנה האוונגרדי היפני, Yuima Nakazato. עבודתו נמצאת בצומת של חדשנות, מסורת וטכנולוגיה חדשנית, בהשראת היצירתיות של הוט קוטור וטכניקות יפניות מסורתיות.

 

יוימה נקאזטו, שנולד ביפן ב-1985, סיים את לימודיו באקדמיה המלכותית לאמנויות יפות באנטוורפן (בלגיה) ב-2008. הוא זכה בפרסים באירופה, כולל פרס החדשנות לשנת 2008 על טכניקת אוריגמי לאופנה. מאז 2016, הוא הציג את הקולקציות שלו פעמיים בשנה בפריז, במהלך שבוע האופנה Haute Couture Fashion Week שאורגן על ידי Federation de la Haute Couture et de la Mode ובכך הפך למעצב האופנה היפני השני, אחרי Hanae Mori, לקחת חלק באירוע הפריזאי היוקרתי.
מהתחלה, Yuima Nakazato רצה ליצור בגדים מתקדמים, ברי קיימא ומסוגלים ליצור קשר רגשי ייחודי עם האנשים שלובשים אותם. כדי להשיג זאת, הוא מפתח טכניקות שהוא יוצר בעצמו או משתמש בהן מאומנות מזרחית ומערבית. השראתו, שאובה בעיקר מהטבע (שירת הלווייתנים, הלבה האדומה של הרי געש, יופיים של נופים).
הוא מקפיד על אופנה אחראית יותר, המשלבת חומרי upcycling ופסולת שאינם ממוחזרים על ידי התעשייה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
העיירה באיטליה שבה מכניסים פוליטיקאים לנהר כעונש
עיצוב, אופנה ומיתוג
העיירה באיטליה שבה מכניסים פוליטיקאים לנהר כעונש
  הטקס, המכונה La Tonca, הוא חלק מחגיגות Feste Vigiliane הנערכות בסוף יוני לכבוד
איגודאר: המתחמים העתיקים ששימשו למחסה, כמחסנים ובנקים
עיצוב, אופנה ומיתוג
איגודאר: המתחמים העתיקים ששימשו למחסה, כמחסנים ובנקים
המילה “Agadir” מקורה בשפה האמזיגית ומשמעותה “מתחם מבוצר” ואכן, המבנים, שנבנו מאבן, אדמה נגוחה
האמנית Eva Jospin הופכת קרטון לארמונות עתיקים
עיצוב, אופנה ומיתוג
האמנית Eva Jospin הופכת קרטון לארמונות עתיקים
  כבר יותר מ־15 שנה ז’וספן בונה סביבות טוטאליות שמזמינות את הצופה להיכנס פנימה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.