תערוכת ambiente, מתאחדת לראשונה עם תערוכות החורף הגדולות בירידי פרנקפורט, גרמניה, לכדי תערוכה אחת גדולה בתחום מוצרי הצריכה הביתיים. שריינו כבר עתה את מקומכם בתערוכה שתתקיים מה 3 ועד ה 7 בפברואר 2023.

 

Ambiente המתקיימת מידי פברואר בירידי פרנקפורט, היא מקום המפגש השנתי לעוסקים בתחום מוצרי הצריכה הביתיים והמקום בו מוצגים מיטב החידושים הבינלאומיים, בתחום המטבח והאירוח DINING, ההום סטיילינג וסביבת המגורים LIVING והמתנות והאקססוריז GIVING.
השנה, לראשונה התערוכה מתאחדת עם תערוכות Christmasworld ו Creativeworld, ותכלול גם חידושים מרעננים בתחום מוצרי הנייר וסביבת העבודה ושעות הפנאי. במקביל, תערוכת Paperworld התמזגה באופן קבוע עם ambiente.

 

 

 

עולם מוצרי הצריכה משתנה, סגנון חיים וטרנדים מטביעים את חותמם בעולם. רשת צפופה של סחורות זורמת ושרשרות אספקה משתרעות על פני הגלובוס. ביריד הבינלאומי, של פרנקפורט, אחד ממרכזי התערוכות הגדולים והמודרניים בעולם, יוצגו במקביל מגוון רחב של מוצרי צריכה. ב-ambiente נמצא את המענה לדרישות העכשוויות ונערך לטרנדים של העתיד.

לראשונה, שלוש תערוכות מובילות תתקיימנה בשנת 2023 במקביל –
Ambiente, Christmasworld & Creativeworld
בואו לפרנקפורט להתרשם מהחדשנות הכוללת של מגווi המוצרים הרחב בעולם מוצרי הצריכה. גלו את התערוכות המקצועיות של העתיד:
ambiente.messefrankfurt.com
christmasworld.messefrankfurt.com
creativeworld.messefrankfurt.com
[email protected]
טלפון: 077-5621900

התערוכה מתקיימת במועדים: 3-7.2.2023
קישור לרכישת כרטיסים

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מעטפת זכוכית גלית בתיאטרון החדש שעיצבו Snøhetta
עיצוב פנים
מעטפת זכוכית גלית בתיאטרון החדש שעיצבו Snøhetta
  האלמנט הבולט ביותר הוא הקומה הראשונה הקונסולית, הבולטת מעל הרחוב ועטופה במעטפת זכוכית
מסעדה מ-12 מכולות, בהודו
עיצוב פנים
מסעדה מ-12 מכולות, בהודו
  המגרש הצר והליניארי הוביל את צוות Wallmakers לחשיבה מודולרית: 12 מכולות נחתכו, הוצבו
בין האבן הירושלמית למודרניזם נקי
עיצוב פנים
בין האבן הירושלמית למודרניזם נקי
  את תכנון הפנים והעיצוב הובילה מעצבת הפנים גיטי פרל, בליווי אדריכלית השימור נירה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.