בשנים האחרונות רווח טרנד ישראלי וים תיכוני בסצנת המסעדות במוסקבה. מסעדות חדשות נפתחות שם עם שמות ישראליים ועיצוב המנסה לפרש אווירה תל אביבית.

מסעדת קפה – גן נפתחה במוסקבה, בהשראת התרבות התל אביבית, "דיזנגוף 99" שמה. כשמו של הסרט הישראלי, היא משקפת לדעת הארי נוריב ודמיטרי וורונטסוב מסטודיו קרוסבי, את הרוח המודרנית של הבירה של רוסיה. ניתן לטעום במסעדה מאכלים מיוחדים מאד, כגון שקשוקה או חומוס, על רקע מינימליסטי של קירות חשופים וריהוט עץ.

https://www.facebook.com/dizengof99
http://crosby-studios.com/

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

8

 

בבית קטן במוסקבה, הוקם הסניף השני של בית הקפה הישראלי אבו גוש, שהעיצוב שלו נמנע מקלישאות סגנוניות של המזרח התיכון, לטובת אסתטיקה פאנקית של צבעים נועזים ודוגמאות גיאומטריות שובבות. משרד האדריכלים הרוסי STUDIO SHOO, שיקפו את מה שהם תופשים כרוח הישראלית, באמצעות שפה גרפית של הפשטה גיאומטרית וגוונים תוססים. Photography by Katie Kutuzova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מסעדה קומפקטית מעץ נדחקה במרווח צר בין בתי טוקיו
עיצוב פנים
מסעדה קומפקטית מעץ נדחקה במרווח צר בין בתי טוקיו
המבנה ממוקם בין בניינים קיימים ומשתלב בקו הרחוב באמצעות חזית עץ ארז אנכית, המעניקה
ביערות דרום קוריאה מסתתר בית קפה שנראה כמו מ"משחקי הכס"
עיצוב פנים
ביערות דרום קוריאה מסתתר בית קפה שנראה כמו מ"משחקי הכס"
  התוצאה היא מבנה פיסולי שמוטמע בתוך הנוף הטבעי של הונגצ'ון, דרום קוריאה, ולא
עבודת קודש: מנזר מהמאה ה־18 בסיציליה שהפך לבית ואטלייה
עיצוב פנים
עבודת קודש: מנזר מהמאה ה־18 בסיציליה שהפך לבית ואטלייה
  במרקם העירוני המוקפד של נוטו, המאופיין באבן גיר זהובה ובשפה בארוקית מובהקת, בחרו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.