הסטודיו הסיני הזה חזק בעיצוב עתידני (לאחרונה הם עיצבו ספריה ענקית שנראת כמו מבוך לחלל), עכשיו הם עיצבו עיצבו חנות דגל למותג התה הירוק zhuyeqing, בצ'נגדו, סין, עיר הולדתו של המותג.

 

מעצבי סטודיו X + Living אומרים שהפרויקט מבוסס על הרעיון שהסביבה משפיעה על מצב הרוח של האדם ומצב רוח נעים הופך את התה טעים יותר ואת החוויה הקמעונאית הכללית למענגת יותר.
הסטודיו יצר ריהוט ואלמנטים דקורטיבים מעץ, בדימויים של עננים והרים, הניראים בדרך כלל בציורים סיניים. אלה מסמלים את מוצאם הטבעי של עלי התה. מדרונות הרריים משמשים כמדפי תצוגה ואחרים לספות לרביצה מרגיעה. חלק מהעננים מייצרים אפקטים של תאורה מרגיעה ואחרים מאחסנים מוצרים בפנימם.
ההליכה בחלל מרגישה כאילו הולכים בין העננים, שם האורחים יכולים ליהנות מהחופש והרגיעה של ישיבה בהרים השקטים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
עיצוב פנים
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
  על פי התכנון, עבודות הפיתוח והבנייה צפויות להתחיל בשנת 2027, כאשר האכלוס הראשוני
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
עיצוב פנים
הלובי כעוגן נדל"ני: החלל שמשפיע על ערך הבניין
  בלובי טוב יש כוח כלכלי מובהק. בניינים שבהם הלובי תוכנן מקצועית ומשדר יוקרה,
דירת נופש בסגנון ירושלמי מסורתי עם אסתטיקה מודרנית ועכשווית
עיצוב פנים
דירת נופש בסגנון ירושלמי מסורתי עם אסתטיקה מודרנית ועכשווית
  החזון העיצובי של רנד התמקד ביצירת חלל שמרגיש חלק בלתי נפרד ממרקם העיר

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.