למרות המלחמה באוקראינה, נפתח עתה סניף חדש של מסעדה אוקראינית מסורתית ידועה, בכפר Polyanytsya Village, עבור תיירים המבקרים בהרי הקרפטים האוקראינים. "Grybova Hata" באוקראינית פירושה בית של פטריות ואכן, המעצבים YOD Group  יצרו אירוח אוקראיני מסורתי, סביב נרטיב חדש של פטריות, המתבטא בעקומות אורגניות, פלטת צבעים טבעית וחומרים גולמיים וידידותיים לסביבה.

 

כל הפנים עשוי משני חומרים בלבד: טיח מרקמי וטרוורטין מקומי, שנחצב ליד טרנופול. פטריות שימשו כהשראה וגם כמדיום – רוב הרהיטים יוצרו באוקראינה, מה שמבסס עוד יותר את הפרויקט על אומנות מקומית. קיימות מילאה תפקיד מפתח בעיצוב. גופי תאורה משמשים גם כעמדות שטיפת ידיים, עם גופים עשויים מפלסטיק ממוחזר.
נושא הפטריות – המשתקף בשם המסעדה – מופיע הן בתפריט והן בפנים. עמדת המארחת מעוטרת בפטריות צ'אגה. הוילונות הייחודיים עשויים מביוטקסטיל של פטריות. 

שנת פתיחה: 2025
Principal architect: Volodymyr Nepiyvoda, Dmytro Bonesko
Design team: Denys Moseiko, Anna Klachun
Photography: Andriy Bezuglov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מתחם אירוח המשתלב בנופים המרהיבים של הודו
עיצוב פנים
מתחם אירוח המשתלב בנופים המרהיבים של הודו
  במקום להציב מבנה אחד על ראש הגבעה, הפרויקט מתפתח בשלושה מפלסים המדורגים לאורך
כך נראה הספא האמיתי של שטיחים פרסיים
עיצוב פנים
כך נראה הספא האמיתי של שטיחים פרסיים
בהמשך גוזרים ביד את הסיבים, מסדרים את הפרנזים, ולעיתים אפילו צובעים אותם בתה כדי
בית בפתח תקוה שמחבר בין טבע לאלגנטיות
עיצוב פנים
בית בפתח תקוה שמחבר בין טבע לאלגנטיות
  הקו המנחה בתכנון הפנים היה יצירת שפה עיצובית קלאסית ומאוזנת עם נגיעות כפריות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.