בוטיק La Moitié שעיצב סטודיו One Fine Day בגואנגזו, סין, בא להציג איזון מושלם בין האסתטיקה הנשית והגברית.

 

הבוטיק בן שלוש קומות, משתרע על פני 326 מ"ר, ממוקם במתחם היוקרתי בכיכר העיר אויואן Aoyuan, בגואנגג'ואו בסין. הוא כולל מסעדה צרפתית.
המייסד והמנהל הקריאטיבי של הסטודיו הוא Cai Qizhen, שגם מרצה באוניברסיטת שנטו ומתמחה בחקר הדימויים המסורתיים והעיצוב המודרני.
שמו של הבוטיק "לה מואטי", שפירושו בצרפתית "חצי", מסביר את כל הרעיון של חנות האופנה, המנוהלת על ידי בני זוג, שהציעו את הרעיון לחלוק אנרגיה נשית וגברית באותו חלל. שתי אנרגיות שונות המתורגמות לחומרים וצבעים – ורוד קלאסי נגד שחור אוונגרדי.
החלל מעוצב בשני חלקים מנוגדים: האחד ורוד והשני שחור. החצי הוורוד, רך ועדין, מייצג את הרומנטיקה הקלאסית של נשים (מעוצב בסגנון בארוקי מגונדר) ואילו החלק השחור, כהה, מינימליסטי וקר יותר, מקביל ומשלים את החלל, עם אווירה מודרנית ועתידנית.
חלל החנות יוצר אווירה סוריאליסטית, באמצעות החלוקה הלא שגרתית של החללים. במקום מחיצות פיזיות שאנו רגילים להן, החלוקה מושגת בניגוד כרומטי חזק, שנעשה באלגנטיות והרמוניה.

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
"קוזי" היא עיר שלימה שנבנתה רק עבור עיזים
עיצוב פנים
"קוזי" היא עיר שלימה שנבנתה רק עבור עיזים
  הקשר לווס אנדרסון אינו מקרי. האסתטיקה המזוהה מיד – פלטות צבעים, סימטריה מושלמת,
סטודיו לפילאטיס עם חוויה רגשית ועיצובית
עיצוב פנים
סטודיו לפילאטיס עם חוויה רגשית ועיצובית
  הסטודיו תוכנן כחלל פתוח אחד מרכזי, המחולק לאזורים באמצעות אלמנטים אדריכליים רכים ולא
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
עיצוב פנים
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
  על פי התכנון, עבודות הפיתוח והבנייה צפויות להתחיל בשנת 2027, כאשר האכלוס הראשוני

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.