Essequattro מסייעת ללקוח בפיתוח פרויקטי הריהוט, מייצרת הכל בעצמה ובתוך החברה ומנהלת את ההובלה וההתקנה ברחבי העולם.

 

Essequattro S.p.a. הינה חברה איטלקית בת 50 שנות פעילות. החברה (15,000 מ"ר וכ-50 משתפי פעולה) מבצעת בעצמה ובתוך החברה את כל השלבים – מעבדת כל סוג של חומר: עץ, מתכת, מראות, זכוכית, לצד יכולת עבודה עם ריבוי חומרים ובעלי מלאכה, המייצגים את הערך המוסף האמיתי של החברה. לחברה גם מפעל לצביעה עם ארבע תחנות.
Essequattro S.p.a מייצרת הכל בהתאמה אישית ובזכות המשרד הטכני שלה יכול לתמוך בלקוח גם בפרויקט הריהוט.
Essequattro חוקרת ללא הרף גימורים חדשים לפתרונות ריהוט חדשניים באמת ייחודיים (גימורים עם שרף מסוים, עם סיד, עם זכוכית ובדים וכו'). יתר על כן, תמיד מקפידים למזער את ההשפעות על הסביבה, על ידי הגבלת צריכת אנרגיה והשבת פסולת ייצור (פסולת כמשאבים).
Essequattro S.p.a. עובדת בכל העולם עבור מותגים חשובים כמו ארמני, שאנל, Technogym, Max Mara Group, Nanan (Bulgari Group) ועוד רבים אחרים.
אסקווטרו כבר עבדה בישראל ויצרה פינות תכשיטים של שאנל בתל אביב וירושלים ובצורה מוצלחת וללא דופי.

השווקים שלנו
אירוח – FF&E ו-Fit-Out של חדרי אירוח ושטחים ציבוריים במלון
קמעונאות – FF&E ו-Fit-Out של חנויות
משרדים – FF&E ו-Fit-Out של משרדי הנהלה ושטחים ציבוריים
מגורים – FF&E ו-Fit-Out של בתי יוקרה

צור איתנו קשר
יש לכתב בפנייתכם גם את האימייל dna.land2024@gmail.com
אנא אל תהססו לפנות אלינו דרך הטופס המקוון שלהלן עם כל בקשה שעשויה להיות לכם על המוצרים, שירותי הלקוחות, ההזדמנויות לעבוד יחד או פניות כלליות.

ESSEQUATTRO spa
Contact: Ing Maria Teresa Brotto
Tel: +39-0444-418888
Email: essequattro@essequattro.it

 

 


 

צפו בוידאו

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית Made in Italy
+כתבות מומלצות
בית במרכז הארץ, מעוצב בהשראת גבינה שוויצרית
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית במרכז הארץ, מעוצב בהשראת גבינה שוויצרית
  הבית בשטח 300 מ"ר, משתרע על מגרש של 500 מ"ר והאדריכל דן ישראלביץ
הווילה על גדות הנהר
עיצוב, אופנה ומיתוג
הווילה על גדות הנהר
  מכיוון שהבית ממוקם ליד נקודת נוף פנורמית מרהיבה של נהר צ'או פראיה, סלון
הצריף בו התבודד ג'ורג' ברנרד שו, הסתובב על פטיפון, יחד עם אור השמש
עיצוב, אופנה ומיתוג
הצריף בו התבודד ג'ורג' ברנרד שו, הסתובב על פטיפון, יחד עם אור השמש
  "אנשים מפריעים לי. באתי לכאן כדי להסתתר מהם", אמר שו. Nancy Astor, הפוליטיקאית

תגובה אחת