Essequattro מסייעת ללקוח בפיתוח פרויקטי הריהוט, מייצרת הכל בעצמה ובתוך החברה ומנהלת את ההובלה וההתקנה ברחבי העולם.

 

Essequattro S.p.a. הינה חברה איטלקית בת 50 שנות פעילות. החברה (15,000 מ"ר וכ-50 משתפי פעולה) מבצעת בעצמה ובתוך החברה את כל השלבים – מעבדת כל סוג של חומר: עץ, מתכת, מראות, זכוכית, לצד יכולת עבודה עם ריבוי חומרים ובעלי מלאכה, המייצגים את הערך המוסף האמיתי של החברה. לחברה גם מפעל לצביעה עם ארבע תחנות.
Essequattro S.p.a מייצרת הכל בהתאמה אישית ובזכות המשרד הטכני שלה יכול לתמוך בלקוח גם בפרויקט הריהוט.
Essequattro חוקרת ללא הרף גימורים חדשים לפתרונות ריהוט חדשניים באמת ייחודיים (גימורים עם שרף מסוים, עם סיד, עם זכוכית ובדים וכו'). יתר על כן, תמיד מקפידים למזער את ההשפעות על הסביבה, על ידי הגבלת צריכת אנרגיה והשבת פסולת ייצור (פסולת כמשאבים).
Essequattro S.p.a. עובדת בכל העולם עבור מותגים חשובים כמו ארמני, שאנל, Technogym, Max Mara Group, Nanan (Bulgari Group) ועוד רבים אחרים.
אסקווטרו כבר עבדה בישראל ויצרה פינות תכשיטים של שאנל בתל אביב וירושלים ובצורה מוצלחת וללא דופי.

השווקים שלנו
אירוח – FF&E ו-Fit-Out של חדרי אירוח ושטחים ציבוריים במלון
קמעונאות – FF&E ו-Fit-Out של חנויות
משרדים – FF&E ו-Fit-Out של משרדי הנהלה ושטחים ציבוריים
מגורים – FF&E ו-Fit-Out של בתי יוקרה

צור איתנו קשר
יש לכתב בפנייתכם גם את האימייל [email protected]
אנא אל תהססו לפנות אלינו דרך הטופס המקוון שלהלן עם כל בקשה שעשויה להיות לכם על המוצרים, שירותי הלקוחות, ההזדמנויות לעבוד יחד או פניות כלליות.

ESSEQUATTRO spa
Contact: Ing Maria Teresa Brotto
Tel: +39-0444-418888
Email: essequattro@essequattro.it

 

 


 

צפו בוידאו

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית Made in Italy
+כתבות מומלצות
פנים הבית בגרמניה עשויים מקירות עץ
עיצוב, אופנה ומיתוג
פנים הבית בגרמניה עשויים מקירות עץ
  : בית קטן עם חלל אחד גדול הבתים המסורתיים של Niedersprockhövel מאופיינים בפרופורציות
בית שנבנה סביב ריק של מים וצמחייה
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית שנבנה סביב ריק של מים וצמחייה
  על מגרש של 1,732 מ"ר, עם חזית ים צרה במיוחד של 12 מטר
הבית באיראן שמרחף מעל קומת הקרקע
עיצוב, אופנה ומיתוג
הבית באיראן שמרחף מעל קומת הקרקע
  Az-Boroun Villa ממוקמת בשולי Karaj, על שטח שנוצר מאיחוד של שני מגרשים עירוניים.

תגובה אחת