וינסטון צ'רציל אמר: "קודם אנחנו מעצבים את ביתנו ובהמשך הבית שלנו מעצב אותנו". סליחה צ'רצ'יל, אבל במקרה שלי זה הפוך. הבית שבו גדלתי, בשנותיי הבוגרות, הבית שעיצב אותי, עוצב על ידי כעת. מעצבת הפנים עינת ארליך מעצבת את דירת הוריה, בה גדלה.

 

אחרי שרוב ה"גוזלים" עזבו את הקן, נותר לי רק להתאים את הדירה למצב החדש. עבורי, מדובר בשיפוץ מיוחד ובלתי שגרתי, שיפוץ הדירה בה גדלתי.
אחד הדברים החשובים ביותר עליהם שמתי דגש, היה הצורך במקומות אחסון רבים ככל האפשר. כמו כן, ההורים חפצו בחדר שינה גדול ומפנק, מטבח גדול עם חלון הפונה לנוף שבחוץ, ומאחר שהם אוהבים לארח, היה חשוב להם שיהיה אזור אירוח גדול עם תחושת מרחב ושולחן אוכל שיהיה גדול דיו לארח מספר רב של אנשים.
הקונספט העיצובי שנבחר, היה עיצוב מודרני בקווי אסתטיקה נקייה, עם בחירת גוונים נעימים. לאורך הפרויקט צצו מספר אילוצים. מרכיב ייחודי בבית, שנולד מאילוץ כזה, הינו "דלת הקסמים", החלק האהוב ביותר על בעלת הבית. זוהי דלת מרחפת בגוון הקיר, כשאורח אשר מגיע לראשונה לבית, איננו יודע לאן היא מובילה. ברגע שפותחים אותה, מסתתר מאחוריה מקום ענק לאחסון נעליים ושני אזורי תליה למעילים וג'קטים.

 

 

 

מאחר שהתקציב היה מוגבל, הוחלט לרצף את החלל המרכזי של הבית בפרקט ארוך ורחב, היוצר תחושה של מרחב. בחדר הרחצה הכללי חיפשנו ריצוף שיהיה מעניין, בעל צבע בוגר, אך גם מותאם לנכדים המתארחים בו. לחדר נבחרו אריחים צרים וארוכים, בגוונים שחור, לבן וטורקיז ביישום פישבון, ובחדר הרחצה של ההורים, נבחר אריח גרניט במראה בטון במידה 75 * 150 עם נגרות בגוון ירוק, שהותאמה למראה העדין של האריחים.

דירת גן בת 5 חדרים
דיירים: זוג+סטודנטית
שטח הדירה: 150 מ"ר
מיקום: מודיעין

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
יקב המשתלב בגבעות הכרמים שמסביבו, בהונגריה
עיצוב פנים
יקב המשתלב בגבעות הכרמים שמסביבו, בהונגריה
          Sauska Tokaj winery Mád, Hungary Completion 2024 BORD Architectural
בית סימטרי של ציירת, במדבר קליפורניה
עיצוב פנים
בית סימטרי של ציירת, במדבר קליפורניה
הבית סימטרי ועם מפתחים גדולים, ממסגרים את הנוף שנראה משתנה לאורך היום, כמו ציור מתפתח
הבית עם האזניים הגדולות, בליגוריה
עיצוב פנים
הבית עם האזניים הגדולות, בליגוריה
בכפר אשר בעורף הליגורי המוקף יערות וחזירי בר, בולט לעין כל ביתו של האדריכל-צייר.

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.