משרד האדריכלים Studiopepe, עיצב בוטיק מתוחכם עבור מותג אופנת הנשים Alysi, באזור Brera ההיסטורי והציורי של מילאנו, בבניין מהמאה ה-17.

העיצוב המעודן והפיסולי, של החנות בת ה-130 מ"ר, הופך כמעט למיצב אמנותי. מחזה המתרחש בסדרה של חללים, כל אחד מהם בעל אופי אישי ונבדל בשילובי חומרים וצבעים, המלווים את הלקוחה לאורך מסלול כרומטי ופרספקטיבי.
צורות וחומרים עשירים ומפורטים, בשילובים מרתקים, כמו הרצפה, המביאה לידי ביטוי מחדש את הקלאסיקה הפלאדית, עם תוספות לא סדירות של שיש רב-שכבתי, משטחים מבריקים ואלמנטים פיסוליים בשיש ובטיח.
חדרי הבוטיק מתפתחים תוך כדי תנועה: תצוגה אלגנטית של חליפות ממלאת את הכניסה, מזמינה אתכם לחקור את האוסף. כאן שוב, אנו עדים לאמנות מתוחכמת של צורות, אסתטיקה מפוסלת בפירוט גיאומטרי. לבסוף, חדר ההלבשה תוכנן כמו טרקלין קטן, באווירה רכה, עם ווילונות ארוכים ומפוארים, שטיחים רכים וקירות אפורים בהירים, יוצרים סביבה אינטימית מושלמת, שבה ניתן לרכוש את הפריטים האיטלקיים היפים ביותר.

 

2

 

3

 

Alysi-Retail-Store-by-Studiopepe-Yellowtrace-03

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

10a

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

16a

 

17

 

17a

 

22

 

23

http://www.studiopepe.info/

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
בושם ים תיכוני: בית חווה ישן במינורקה מתעורר לחיים
עיצוב פנים
בושם ים תיכוני: בית חווה ישן במינורקה מתעורר לחיים
  שוכן בין מטעי זיתים, על השטח הסלעי של מנורקה הכפרית, ריח הים מרחוק
פשטות כפרית עם עידון מודרני: הוילה באיביזה
עיצוב פנים
פשטות כפרית עם עידון מודרני: הוילה באיביזה
סלון הבית מציג שילוב ניאו-ורנקולרי של אלמנטים כפריים ומודרניים, עם רצפות טרקוטה, קירות מסוידים
בית הארחה שבנה שבט כפרי באיראן
עיצוב פנים
בית הארחה שבנה שבט כפרי באיראן
בתגובה, יוזמות עממיות צצו כצורה של הגדרה עצמית. כזה הוא בית הארחה מרובה חדרים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.