תכנון עבור הגיל השלישי הינו תחום מתפתח, אשר ניתנת לו חשיבה מחדש כיום. הדיירים בבתי הדיור המוגן, חיוניים ברוחם ובמרצם וחשוב לכן ליצור עבורם מקום תואם. מגוון פתרונות דיור מוגן מוצעים להם כיום, המאפשרים להם לסכם את חייהם  בכבוד ובנוחות.

 

104

 

העבודה שלנו עם רשת דיור מוגן "עד 120", מתפרשת על פני למעלה מ 10 שנים, בה טיפלנו במגוון האזורים הקיימים בבתים השונים של הרשת. בבית הנוכחי בראשון לציון, תכננו את תוספת הבניה של קומות 5+6, לרבות טיפול בתב"ע, עבודה שכללה אדריכלות ועיצוב פנים.

 

96

 

101

 

103

 

102
מעבר לתכנון הנגיש והמחייב של משרד הבריאות, חשוב לנו ליצור מקום עם אווירה ביתית, עיצוב מרשים, המאפשר מקומות מפגש מחד ואינטימיות מאידך.
הקו העיצובי של רשת "עד 120" הוא קלאסי והשימוש בפרופילים דקורטיביים בתקרות ובקירות המסדרונות, מוסיף ומצטט את העיצוב האירופאי. השטיחים עוצבו במיוחד עבור הרשת ובתאום עם התקרות המעוצבות.
לתאורה תפקיד חשוב מאד ובכדי ליצור אור נעים ובעוצמה מספקת, אנו משלבים גופי תאורה דקורטיביים יחד עם גופים שקועים.
העיצוב הקלאסי אינו מונע שילוב של חומרים מודרניים ולטעמנו אף מתעצם מכך. דוגמא לכך ניתן לראות בדלפק הקבלה, בו נעשה שימוש בקוריאן בחיתוך CNC בקווים מעוגלים.

 

99

 

98

 

97

 

105

 

Atsmon-9.8

 

106

צילום: שירן כרמל
עיצוב פנים: עצמון אדריכלים
שטיחים: תוצרת Milliken שיווק בישראל אביטרה

לכל הכתבות בקטגוריית עיצוב פנים
+כתבות מומלצות
מפגש תרבויות בצבע: מינימליזם נורדי עם עושר מזרח־תיכוני
עיצוב פנים
מפגש תרבויות בצבע: מינימליזם נורדי עם עושר מזרח־תיכוני
  סטודיו YSG Studio בהובלת המעצבת Yasmine Ghoniem משלים שיפוץ ייחודי לבית ויקטוריאני בMelbourne,
בית שקוף בין העצים מאפשר לחיות בטבע
עיצוב פנים
בית שקוף בין העצים מאפשר לחיות בטבע
  המבנה מורכב משני נפחים מלבניים, המונחים זה על גבי זה בזווית סיבובית, ויוצרים
לולו האשימוטו: הדוגמנית שלא קיימת – וכובשת את עולם האופנה
עיצוב פנים
לולו האשימוטו: הדוגמנית שלא קיימת – וכובשת את עולם האופנה
  האושייה Lulu Hashimoto היא “דוגמנית” יפנית מטוקיו שצברה עשרות אלפי עוקבים מאז הופעתה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.