בית עירוני משפחתי שעוצב מחדש על ידי מעצבת הפנים Victoria-Maria Geyer, תוכנן לזוג עם חמישה ילדים (וארנבת). כל חדר מזמין עונג ושמחה חזותית. שכבות כרומטיות - טפטים עם מוטיבים נועזים, גוונים קורנים, ניגודים עדינים, מקרינים אנרגיה אך גם רכות.

ברמה הקומפוזיטיבית, המעצבת מאמצת חופש מבני: ריהוט אקלקטי, צימודים בלתי צפויים, צפיפות של חפצים שאינה מציפה את ההרמוניה אלא ממציאה אותה מחדש. כל פינה מזמינה את העין הסקרנית: מנורת בארוק לצד כורסה מודרנית, קיר תוסס כרקע לפסל עדין. במקום אסתטיקה אחידה, הפרויקט מתפתח כקולאז' רגשי.
כשמדובר בפריסה, המעצבת בוחרת לחלק אזורים מבלי לחלק, וליצור איים של אינטימיות בתוך המשכיות חזותית. כל חדר נראה נושא נרטיב משלו, אך כולם מתקיימים דיאלוג תחת מטרה משותפת: לגרום לנו להרגיש בבית.

שנה: 2025.
עיצוב פנים: Victoria-Maria Geyer
צילום: Clement Vayssieres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית בתים יפים
+כתבות מומלצות
למכירה: "הבית הבלתי ניראה" המפורסם, העטוף במראות
עיצוב פנים
למכירה: "הבית הבלתי ניראה" המפורסם, העטוף במראות
  במהלך שנות ה-70 וה-80, בני הזוג היו שקועים בסצנת האמנות התוססת של ניו
הבית בשרון שלא דומה לאף בית
עיצוב פנים
הבית בשרון שלא דומה לאף בית
  אמיר בן עזרא, אמן ואוטודידקט רב־תחומי, בורא דמויות ופסלים מחלקי גרוטאות: גלגלי אופניים,
"קוזי" היא עיר שלימה שנבנתה רק עבור עיזים
עיצוב פנים
"קוזי" היא עיר שלימה שנבנתה רק עבור עיזים
  הקשר לווס אנדרסון אינו מקרי. האסתטיקה המזוהה מיד – פלטות צבעים, סימטריה מושלמת,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.