את וילת הנופש Ishigaki Earth Villa, תכנן Sou Fujimoto עבור Not A Hotel וזהו פרויקט אדריכלי יוצא דופן, הממוקם על שטח רחב ידיים של 9,900 מ"ר באי אישיגאקי, אוקינאווה, יפן. זוהי וילה המשתלבת בהרמוניה עם סביבתה הטבעית ובכך משקפת את הפילוסופיה של פוג'ימוטו, לטשטוש הגבולות בין אדריכלות לטבע.

 

צורתה המעגלית הייחודית של הווילה מעוטרת בגג ירוק גלי, המאפשר למבנה להשתלב בסביבה ומציע נופים פנורמיים לכל הכיוונים. צורת הגג יוצרת נוף פנימי, הכולל כרי דשא, אזורי מנוחה ובריכה מחזירת אור המשקפת את השמיים ועץ בודד.
הוילה, המשתרעת על פני כ-1,489 מ"ר, יכולה להכיל עד 10 אורחים עם ארבעה חדרי שינה עצמאיים. אזור המגורים והאוכל באוויר הפתוח כולל מטבח עם אי המשקיף על הים. בריכת אינסוף באורך 12 מטרים נראית כאילו מתמזגת עם האופק ונוף הים שמסביב.
הוילה מעניקה נופש יוקרתי וגם מחובר באופן אינטימי לנוף הבתולי של האי.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
האדריכל שהוכיח שאפשר לבנות חלום – מאדמה בלבד
אדריכלות
האדריכל שהוכיח שאפשר לבנות חלום – מאדמה בלבד
  הבית, המשתרע על פני כ־1,645 מ״ר, מכונה על ידי מנדוזה “כלי החרס הגדול
אדריכלות מעגלית בלב הנוף
אדריכלות
אדריכלות מעגלית בלב הנוף
  Villa O, שתוכננה על ידי YCL Studio, ממוקמת בנקודה הגבוהה ביותר במגרש טבעי
בית בו אדריכלות ונוף משתלבים לחוויה הרמונית אחת
אדריכלות
בית בו אדריכלות ונוף משתלבים לחוויה הרמונית אחת
  חצר פנימית החצובה בטופוגרפיה משמשת כבור אור טבעי, המכוון את חללי המגורים אל

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.