אם אתם מרגישים שכל הבתים נראים דומים מדי זה לזה ובא לכם להפיח בהם רוח חיים, שאבו השראה מהאמנית והמאיירת ילידת צרפת, החיה בברקלי, Audrey Smit, אשר יזמה פרויקט מתמשך בשם האמביציוזי Paint the World. בסדרה בשובבה הזו שלה, כל בתי המגורים מכוסים בעיצובי הפרחים הגחמניים שלה, מוטבעים בפוטושופ על גבי תמונות של בתים אמיתיים.

 

מבתים כפריים בצרפת ועד לבתים אורבניים באנגליה ובאיטליה, הפרויקט הזה שלה מסתובב ברחבי העולם וזורע עליצות בכולם.
את התמונות מצלמת סמית בזמן שהיא מטיילת וחלקן צולמו על ידי חבריה ומעריציה. הדפסי הפרחים הצבעוניים עוטפים את הבתים בטבעיות, כאילו ניראו כך במציאות.
סמית מנהלת תעשייה זעירה מיצירות האמנות הפרחוניות שלה, הכוללת חנות בשם This Little Street, טפטים, הדפסי אמנות, ספר ואפילו בגדים – כולם פרחוניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
וילה בוהמיינית עם ריהוט פיסולי, בהודו
עיצוב, אופנה ומיתוג
וילה בוהמיינית עם ריהוט פיסולי, בהודו
"עיצוב הבית הזה שואב השראה מהאופק, גבול קיים תמיד שנראה סטטי אך נמצא בשינוי
עידן הבינוניות: האם הכל ניראה אותו הדבר?
עיצוב, אופנה ומיתוג
עידן הבינוניות: האם הכל ניראה אותו הדבר?
את המאמר שלו הוא פותח בסיפור אמיתי על שני ציירים רוסיים, אשר שכרו חברה
בית של אהבה מחודשת: עיצוב אקלקטי מודרני עם נגיעות קלאסיות בנס ציונה
עיצוב, אופנה ומיתוג
בית של אהבה מחודשת: עיצוב אקלקטי מודרני עם נגיעות קלאסיות בנס ציונה
  "יש משהו מאוד מרגש בעבודה עם לקוחות חוזרים," מספרת גלזר. "הדינמיקה דומה למחול