עלים ובעיקר עלים יבשים, הם שבריריים ובעלי אורך חיים קצר, אך ישנם אמנים היודעים לרקום וליצור עליהם יצירות נהדרות, בעדינות.

האמנית האמריקנית Hillary Fayle רוקמת על עלים שבריריים, בעזרת חוטי כותנה צבעוניים ומחט, היא טווה בעדינות לתוך העלים צורות מורכבות מעולם הטבע. היא מצפה את העלים המעוטרים בחומר משמר. חלק מיצירותיה נעשה בחיתוך העלים.

 

 

 

 

 

 

 

 

האמנית הגרמנייה Susanna Bauer, טווה בזעירות חוטים בעלים יבשים ועדינים ההופכים לפסלים מיניאטוריים, סרוגים ורקומים.

 

 

באמצעות גזרי עלים עדינים שיוצר האמן הבריטי Omid Asadi, הוא מעניק לעלים שנשרו באופן טבעי, חיים חדשים, גוזר בהם יצירות אמנות עדינות, באמצעות סכין ומחט. אומיד מסביר באתר האינטרנט שלו "אני אוסף מהקרקע עלים יפים, מייבש ולוחץ את העלים לפני שאני משרטט עליהם ציור. לאחר השרטוט, אני מתחיל לחתוך בסכין. כל יצירה עשויה להימשך בין שבוע לחודשיים, שכן סטייה קלה של היד עלולה לקרוע את פני השטח של העלה ולהרוס שעות רבות של עבודה".

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
הסצנות הריאליסטיות אלגוריות, הומוריסטיות, ארוטיות ומציצניות של F. Scott Hess
אמנות
הסצנות הריאליסטיות אלגוריות, הומוריסטיות, ארוטיות ומציצניות של F. Scott Hess
               
גם בלי סמארטפון ביד, רואים את ההתמכרות הדיגיטלית שלנו
אמנות
גם בלי סמארטפון ביד, רואים את ההתמכרות הדיגיטלית שלנו
הרעיון לפרויקט הזה נולד בבית קפה בניו יורק, כאשר הצלם צפה במשפחה שלמה שקועה
צלם הנציח נוסעים במכוניותיהם בזמן שטיפת המכונית
אמנות
צלם הנציח נוסעים במכוניותיהם בזמן שטיפת המכונית
נהגים שבמהלך השטיפה, מתמסרים להפסקה בת שלוש עד חמש דקות של שקט כפוי והופכים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.