תערוכת אמנות מדיה דיגיטלית הסוחפת ARTE MUSEUM, מוצגת בקוריאה ובהונג קונג ונוחלת הצלחה אדירה, עם מיליוני מבקרים.

התערוכה הופקה על ידי חברת עיצוב דיגיטלי קוריאנית d'strict והיא מוצגת בתוך חלל בן כעשרת אלפי מ"ר, המורכב מארבעה חללים נפרדים, המציגים בסך הכל שש יצירות מדיה המפרשות מחדש אלמנטים ומרחבים של הטבע, כמו צמחייה, חוף ים הנמתח ללא גבול וג'ונגל ביערות גשם טרופי. הונג קונג הקדישה לתערוכה כ-28,040 מ"ר ממרכז בילוי, תרבות, אמנות ותיירות מרכזי שלה.
תחת הנושא "טבע נצחי", העבודות מפגינות איכויות של עוצמה חזותית, סאונד חושני ואווירה מכושפת, המספקים לקהל חוויה מקיפה ושובת חושים. האינטראקציה מבוססת על חיישנים המאפשרים לקהל לחוות את הטבע ללא מגבלות של זמן ומרחב. הקירות מחופים במראות המגבירות את החוויה ולתערוכה הוסיפו המארגנים גם פיזור של ריחות וניחוחות. תוכן ההקרנות תוכנן להבנה אינטואיטיבית של הטבע על ידי קהלים מכל הגילאים. התנועה בחלל חופשית והקהל יכול לנוע בקצב אישי לכל יצירה.
מוזיאון ARTE MUSEUM פתוח כעת בשלוש ערים שונות בקוריאה, בג'ג'ו, Yeosu ו-Gangneung. המוזיאון מתוכנן להיפתח גם בלאס וגאס, ניו יורק ולוס אנג'לס ואחר כך ברחבי כל העולם, במהלך 5 השנים הבאות.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
האמנית Helga Stentzel תולה כביסה
אמנות
האמנית Helga Stentzel תולה כביסה
היא נולדה ברוסיה ועברה ללונדון בשנת 2005 ללמוד במכללה לאמנות ועיצוב בסנט מרטינס. הקריירה
אבא שלי הוא הכי בעולם
אמנות
אבא שלי הוא הכי בעולם
  לקראת ליל האבות Father’s Night בבית הספר, כל ילד וילדה, ציירו דיוקן של
כאשר האמנית Marina Abramović שותקת, אבל נוכחת
אמנות
כאשר האמנית Marina Abramović שותקת, אבל נוכחת
הצלם Marco Anelli תיעד את תגובתו של כל משתתף ולכד מגוון רגשות – מדמעות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.