חברה קנדית שהציעה בקבוקי אוויר מהרי הרוקי כבדיחה, גילתה שהמוצר שלה אזל מהמדפים, לאחר שסין מוכת זיהם האוויר, יבאה את בקבוקי האוויר הצח אליה בבהילות.

 

"המשלוח הראשון שלנו, של 500 בקבוקים של אוויר צח, נמכר בארבעה ימים", מסרו הקנדים. כעת, מכולה המכילה 4,000 בקבוקים עושה את דרכה לסין, רוב המשלוח כבר נקנה. האוויר הפריך שבבקבוקים, נלקח מהפארק הלאומי בהרי הרוקי והוא נמכר בסין במחיר שהוא פי 50 יקר יותר מאשר בקבוק של מים מינראליים בסין. רוב הלקוחות חיים בערים גדולות בחלקים הצפוניים והדרומיים של סין, בהן קיימות אזהרות זיהום חמורות. סוכנות הידיעות Xinhua של המדינה, פרסמה באינטרנט תמונה של מרכז העיר אשר נראה בקושי, במרק סמיך של ערפיח.
הנציג של החברה בסין, מוסר כי הלקוחות שלהם הם נשים סיניות בעיקר אמידות, שקונות אוויר לבני משפחותיהן או כמתנה. גם מבני ציבור ואפילו מועדוני לילה יוקרתיים, הצטיידו במוצר שלהם. "בסין אוויר צח הוא יוקרה, משהו יקר", אומר הנציג, מר וואנג.

 

 

 

 

 

CV-awNVUsAAl3wm

אוויר צח מקנדה נמכר בסין

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
בית הבועה האחרון של אמריקה מוצע למכירה בכ-2 מיליון דולר
חדשות
בית הבועה האחרון של אמריקה מוצע למכירה בכ-2 מיליון דולר
  הנכס, שמחירו המבוקש עומד על 1.95 מיליון דולר, אינו רק בית מגורים אלא
פניו של גאודי מפוסלות בחזית הסגרדה פמיליה
חדשות
פניו של גאודי מפוסלות בחזית הסגרדה פמיליה
  סוביראקס לא הסתפק בפיסול הדמויות המקראיות בלבד. כחלק ממחוות ההוקרה שלו לאדריכל הדגול
צ'רצ'יל הצייר: התערוכה שחושפת את התחביב שהציל את מנהיג בריטניה
חדשות
צ'רצ'יל הצייר: התערוכה שחושפת את התחביב שהציל את מנהיג בריטניה
  התערוכה, הרטרוספקטיבה הבריטית הגדולה הראשונה לעבודותיו מאז מותו בשנת 1965, כוללת יותר מ־50

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.