כשאתם שואלים את רוב האדריכלים, מה החומר האהוב עליהם, זה כאילו שאלתם שאלה ברירה: אבן, בטון, מתכת, זכוכית, עץ או כל האמור לעיל? האדריכלים José Selgas ו-Lucía Cano, לעומתם, אינם דומים לרוב האדריכלים. הם מעדיפים חומרים תעשייתיים יוצאי דופן, ששמותיהם ארוכים מספיק כדי למלא פוסט שלם: אתילן טטרפלואוראתילן (ETFE), פוליאתיל מתקרילאט (אקריליק) ופוליקרבונט.

 

serpentine_2015_03-1024x682

stringio

stringio1

stringio3

untitled4

האדריכלים, השותפים במשרד SelgasCano, השקיעו את החלק הטוב ביותר של שני העשורים האחרונים, במחקר אחר אפשרויות בנייה בפלסטיק, והם טוענים שחומרים אלו עשויים לשמש ליצירת מבנים קלים ואפילו ברי-קיימא.
הניסויים הראשונים שלהם היו בספרד והגיעו לשיאם עם הבית הפסיכדלי שלהם "סרפנטיין גלרי פביליון" בלונדון, עם חזיתות פלסטיק דמיוניות שבנה הצמד.
הפרוייקט The auditorium in Plasencia, אחד הפרוייקטים הראשונים שלהם, נברא בעיצומו של המשבר הפיננסי העולמי. הצמד היה נחוש לכן, ליצור חזית אטרקטיבית וחוסך אנרגיה, בתקציב מתון. הם עטפו את הבניין כולו בעור שקוף של נייר ETFE. קיבלנו מבנה שעולה מן הנוף כמו סלע. חזית לבנה המגלה פנים תוסס, קירות אקריליים צבעוניים, תקרות צבועות בצבעים עזים ורצפת גומי צבועה. בלילה, המבנה זוהר באור מזמין דרך חיפוי שקוף.

Architecture and Interior Photography by Jim Stephenson

serpentine-gallery-summer-pavilion-2015-structure-i310716-js

Cognac-SCA-2408

selgascano-pavillon-martell-de-selgascano-architonic-cognac-sca-2450-02

elb09

elb08

elb07

elb06

elb05

elb03

elb02

selgascano-pavillon-martell-de-selgascano-architonic-cognac-sca-4236-01

selgascano-pavillon-martell-de-selgascano-architonic-cognac-sca-3259-06

elb19

elb18

elb17

elb16

elb15

elb14

elb12

elb11

elb10
Photo by Iwan Baan

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
בתוך 10 ימים קם בית חדש מתוך החורבות – מפלסטיק ממוחזר
אדריכלות
בתוך 10 ימים קם בית חדש מתוך החורבות – מפלסטיק ממוחזר
  מול מפרץ ציידי הלווייתנים המסורתי של קאפלש (Capelas), באי סאו מיגל שבאיים האזוריים,
אדריכלות המלון באי סירוס שנעלמת בתוך הנוף
אדריכלות
אדריכלות המלון באי סירוס שנעלמת בתוך הנוף
  על מדרון תלול הפונה דרומה אל הים האגאי, תכנן Ateno Architecture Studio את
מבנים נטושים הפכו למלון בוטיק בנוף ההררי בסין
אדריכלות
מבנים נטושים הפכו למלון בוטיק בנוף ההררי בסין
  המבנים מאורגנים במערך מדורג המזכיר כפר הררי, עם גגות משופעים, מרזבים עמוקים וחומרים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.