אם פעם חשבנו שיש שני עולמות- העולם הדיגיטלי הווירטואלי והעולם האמיתי", היום אנחנו מבינים שאי אפשר לדעת מתי אחד מתחיל והאחר מסתיים. הרשת יצרה אין סוף גירויים בלתי פוסקים והכניסה של הרשתות החברתיות לעולמנו יצרה ממד חדש של 'מציאות מדומה' בו האנרגיה מופנית כלפי המפגשים עם ה"חברים" ברשת החברתית ומשכיחה לרגע מי אנחנו באמת. החשיפה התודעתית הזו בכל פלטפורמה אפשרית, הפכה אט אט את המציאות המדומה לכזו ששואפים אליה, כרף אידיאלי.

התחבורה הציבורית היא הזדמנות גדולה לשבור את המגמתיות, להרים את הראש מהמסך ולהתחיל לפתח שיחה עם זרים, לצרוך מידע רלוונטי ועשיר, ולפתח את הדמיון.
YOUtopia בוחן את השאלה מה "מעבר" יכול לייצר ביחס בין האישי לציבורי, בין הדחוק לפתוח ובין האור לחושך. הפרויקט מהווה מחבר אוטופי בין העיר העליונה לתת קרקעי בעוד 18 שנה, בשנת 2040, במטרה לתת למוח החושב מנוחה וחיבור ב"חווית דרך".

התוכנית לעיצוב פנים,
בית הספר לעיצוב וחדשנות
המסלול האקדמי המכללה למנהל

 

Web

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
אדריכלות
אנבידיה בחרה בקריית טבעון: קמפוס ענק חדש בהיקף של 160 אלף מ"ר
  על פי התכנון, עבודות הפיתוח והבנייה צפויות להתחיל בשנת 2027, כאשר האכלוס הראשוני
בתים קטנים ב-150 אלף ש"ח ויש בהם גם ג'קוזי
אדריכלות
בתים קטנים ב-150 אלף ש"ח ויש בהם גם ג'קוזי
  בשנת 2014, פרייט קאלאס הקים את Iglucraft במטרה להחיות את המבנים המסורתיים בעלי
תשע מכולות יצרו בית אחד עם הרבה אמנות
אדריכלות
תשע מכולות יצרו בית אחד עם הרבה אמנות
  יחד עם האדריכל Stephen Bender הם ערמו את תשע המכולות אחת אחת, כמו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.