אם פעם חשבנו שיש שני עולמות- העולם הדיגיטלי הווירטואלי והעולם האמיתי", היום אנחנו מבינים שאי אפשר לדעת מתי אחד מתחיל והאחר מסתיים. הרשת יצרה אין סוף גירויים בלתי פוסקים והכניסה של הרשתות החברתיות לעולמנו יצרה ממד חדש של 'מציאות מדומה' בו האנרגיה מופנית כלפי המפגשים עם ה"חברים" ברשת החברתית ומשכיחה לרגע מי אנחנו באמת. החשיפה התודעתית הזו בכל פלטפורמה אפשרית, הפכה אט אט את המציאות המדומה לכזו ששואפים אליה, כרף אידיאלי.

התחבורה הציבורית היא הזדמנות גדולה לשבור את המגמתיות, להרים את הראש מהמסך ולהתחיל לפתח שיחה עם זרים, לצרוך מידע רלוונטי ועשיר, ולפתח את הדמיון.
YOUtopia בוחן את השאלה מה "מעבר" יכול לייצר ביחס בין האישי לציבורי, בין הדחוק לפתוח ובין האור לחושך. הפרויקט מהווה מחבר אוטופי בין העיר העליונה לתת קרקעי בעוד 18 שנה, בשנת 2040, במטרה לתת למוח החושב מנוחה וחיבור ב"חווית דרך".

התוכנית לעיצוב פנים,
בית הספר לעיצוב וחדשנות
המסלול האקדמי המכללה למנהל

 

Web

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
דיר החזירים ישן הפך לבית קיץ קטן עם נשמה גדולה
אדריכלות
דיר החזירים ישן הפך לבית קיץ קטן עם נשמה גדולה
  האדריכלית, בת האזור בעצמה, התבקשה בתחילה לתכנן חלון גדול לחלל המרכזי. אך ככל
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
אדריכלות
4×4 House: המגדל הצנוע של Tadao Ando שהפך לאייקון אדריכלי
  הבית, שתוכנן על ידי האדריכל היפני Tadao Ando, ניצב על רצועת קרקע צרה
בית למריה: כשאדריכלות הופכת למעשה של חמלה
אדריכלות
בית למריה: כשאדריכלות הופכת למעשה של חמלה
  הפרויקט החל כמעט ללא תקציב, תוך הסתמכות על תרומות, מימון המונים, חומרים שנתרמו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.