אם פעם חשבנו שיש שני עולמות- העולם הדיגיטלי הווירטואלי והעולם האמיתי", היום אנחנו מבינים שאי אפשר לדעת מתי אחד מתחיל והאחר מסתיים. הרשת יצרה אין סוף גירויים בלתי פוסקים והכניסה של הרשתות החברתיות לעולמנו יצרה ממד חדש של 'מציאות מדומה' בו האנרגיה מופנית כלפי המפגשים עם ה"חברים" ברשת החברתית ומשכיחה לרגע מי אנחנו באמת. החשיפה התודעתית הזו בכל פלטפורמה אפשרית, הפכה אט אט את המציאות המדומה לכזו ששואפים אליה, כרף אידיאלי.

התחבורה הציבורית היא הזדמנות גדולה לשבור את המגמתיות, להרים את הראש מהמסך ולהתחיל לפתח שיחה עם זרים, לצרוך מידע רלוונטי ועשיר, ולפתח את הדמיון.
YOUtopia בוחן את השאלה מה "מעבר" יכול לייצר ביחס בין האישי לציבורי, בין הדחוק לפתוח ובין האור לחושך. הפרויקט מהווה מחבר אוטופי בין העיר העליונה לתת קרקעי בעוד 18 שנה, בשנת 2040, במטרה לתת למוח החושב מנוחה וחיבור ב"חווית דרך".

התוכנית לעיצוב פנים,
בית הספר לעיצוב וחדשנות
המסלול האקדמי המכללה למנהל

 

Web

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
שני בתים בורוד וסגול נטמעים בנוף של מיורקה
אדריכלות
שני בתים בורוד וסגול נטמעים בנוף של מיורקה
  פרויקט Olive Houses, שתוכנן על ידי האדריכלים Mar Vicens Fuster ו־Ask Anker Aistrup,
משה ספדיה יתכנן מרכז מורשת שבט Cherokee
אדריכלות
משה ספדיה יתכנן מרכז מורשת שבט Cherokee
  הפרויקט החדש מתפרש על פני כ-43 אקרים, ומדמיין מחדש אתר היסטורי ששימש בעבר
ועכשיו הספר: גיורא אקרשטיין, האיש שעיצב את המרחב הציבורי הישראלי
אדריכלות
ועכשיו הספר: גיורא אקרשטיין, האיש שעיצב את המרחב הציבורי הישראלי
  הטקס המוערך, להענקת "פרס התעשייה ופרס מפעל חיים", באמצעותו מוקירה מדי שנתיים התאחדות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.