אם פעם חשבנו שיש שני עולמות- העולם הדיגיטלי הווירטואלי והעולם האמיתי", היום אנחנו מבינים שאי אפשר לדעת מתי אחד מתחיל והאחר מסתיים. הרשת יצרה אין סוף גירויים בלתי פוסקים והכניסה של הרשתות החברתיות לעולמנו יצרה ממד חדש של 'מציאות מדומה' בו האנרגיה מופנית כלפי המפגשים עם ה"חברים" ברשת החברתית ומשכיחה לרגע מי אנחנו באמת. החשיפה התודעתית הזו בכל פלטפורמה אפשרית, הפכה אט אט את המציאות המדומה לכזו ששואפים אליה, כרף אידיאלי.

התחבורה הציבורית היא הזדמנות גדולה לשבור את המגמתיות, להרים את הראש מהמסך ולהתחיל לפתח שיחה עם זרים, לצרוך מידע רלוונטי ועשיר, ולפתח את הדמיון.
YOUtopia בוחן את השאלה מה "מעבר" יכול לייצר ביחס בין האישי לציבורי, בין הדחוק לפתוח ובין האור לחושך. הפרויקט מהווה מחבר אוטופי בין העיר העליונה לתת קרקעי בעוד 18 שנה, בשנת 2040, במטרה לתת למוח החושב מנוחה וחיבור ב"חווית דרך".

התוכנית לעיצוב פנים,
בית הספר לעיצוב וחדשנות
המסלול האקדמי המכללה למנהל

 

Web

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
אייקון הנופש אטלנטיס בדובאי: טרסות של קופסאות בשמיים
אדריכלות
אייקון הנופש אטלנטיס בדובאי: טרסות של קופסאות בשמיים
  אדריכלים: KPF שטח: 193,600 מ"ר שנה: 2023 צילומים: H.G. Esch      
אתר נופש של Jean Nouvel, נבנה חבוי בתוך סלעים בסעודיה
אדריכלות
אתר נופש של Jean Nouvel, נבנה חבוי בתוך סלעים בסעודיה
  העיצוב נוצר בהשראת צורות חיים ומגורים נבטיות בנות אלפי שנים, עם עיצובים מונומנטליים
נפתח מוזיאון המדע והטכנולוגיה של שנזן, בעיצוב זאהה חדיד
אדריכלות
נפתח מוזיאון המדע והטכנולוגיה של שנזן, בעיצוב זאהה חדיד
  מבנה Shenzhen Science and Technology Museum מעוצב כרצף דינמי של טרסות חיצוניות המשקיפות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.