כשתפרסו את הלחם שנאפה בקונדיטוריה Konel Bread מטוקיו, יברך אתכם פרצוף סמיילי לבוקר טוב. האופות משלבות איורים משובבים שמוטמעים בבצק שהן אופות לכיכרות לחם. 

הן משתמשות בצבעים טבעיים כדי ליצור את העיצובים המפתיעים האלה – עשויים מקקאו, סלק ותרד.
מאחורי הקונדיטוריה עומדת האמא רן, ילידת שיזווקה, שהרעיון צץ במוחה לאחר שביקשה לשעשע את בנה היצירתי ולהפתיע אותו בהטמעת ציוריו בפרוסות הלחם שלו, בארוחת הבוקר.
הרעיון התפתח והקונדיטוריה מתמחה כיום באפיית מבחר מגוון של מאפים, עם ערך מוסף משעשע.