כשתפרסו את הלחם שנאפה בקונדיטוריה Konel Bread מטוקיו, יברך אתכם פרצוף סמיילי לבוקר טוב. האופות משלבות איורים משובבים שמוטמעים בבצק שהן אופות לכיכרות לחם. 

הן משתמשות בצבעים טבעיים כדי ליצור את העיצובים המפתיעים האלה – עשויים מקקאו, סלק ותרד.
מאחורי הקונדיטוריה עומדת האמא רן, ילידת שיזווקה, שהרעיון צץ במוחה לאחר שביקשה לשעשע את בנה היצירתי ולהפתיע אותו בהטמעת ציוריו בפרוסות הלחם שלו, בארוחת הבוקר.
הרעיון התפתח והקונדיטוריה מתמחה כיום באפיית מבחר מגוון של מאפים, עם ערך מוסף משעשע.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
בני זוג קנו בית חווה בן 180 שנה והפכו אותו ליצירה פסיכדלית
אמנות
בני זוג קנו בית חווה בן 180 שנה והפכו אותו ליצירה פסיכדלית
  כך הם גילו בית חווה בן 180 שנה, על 16 דונם של אדמה,
אתם מתבוננים בציור של מתבוננים בציור
אמנות
אתם מתבוננים בציור של מתבוננים בציור
“אני נהנית לצייר את האירועים היומיומיים של אנשים רגילים – בין אם זה הצצה
הקונדיטורית המקברית, שאופה עוגיות טרנטולה ב-Netflix
אמנות
הקונדיטורית המקברית, שאופה עוגיות טרנטולה ב-Netflix
  היא אופה, צלמת, אמנית, דוגמנית ובהכל היא אוטודידקטית, המצלמת את עצמה ואת המאפים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*