הקונדיטורית הטורקייה Tuba Geckil עוסקת באפייה כ-20 שנה, היא מחזיקה מאפיה משלה וגם אקדמיה לאפייה בשם "עוגת ורדים אדומים", ממלאת תפקיד של ראשת התאחדות השפים הטורקים ונשיאת איגוד הגסטרונומיה למאפי בוטיק – אבל היא מצליחה בעיקר בזכות זה שהיא אופה עוגות שאף אחד לא רוצה לאכול. לא בגלל שהן לא טעימות, אלא בגלל שהן יפות מדי מכדי לכלות אותן ולהרוס את האמנות שלה.
היא נמנית בין אמני העוגות המובילים בעולם. הווירטואוזיות שלה באפית עוגות בדמותם המדויקת של ידוענים וכל מה שדמיונה הפורה חושק בו. יש לה למעלה מ-230,000 מעריצים בדף האינסטגרם שלה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
מערת אלומיניום מזהירה מפני השתלטות העיר על הטבע
אמנות
מערת אלומיניום מזהירה מפני השתלטות העיר על הטבע
  השאיפה הייתה שהמבנה הזה לא רק ישקף את מעמדה של תאילנד כייצרנית ויצואנית
לואי ויטון חושף את הדולצ'ה ויטה של הרביירות האיטלקיות
אמנות
לואי ויטון חושף את הדולצ'ה ויטה של הרביירות האיטלקיות
  הזוהר הנצחי של חופי איטליה, בעשורים משנות ה-60 ועד שנות ה-80, מתעורר לחיים
הזוהר והתהילה של האמנית הנעלמת מריסול
אמנות
הזוהר והתהילה של האמנית הנעלמת מריסול
    מריסול, שנולדה כ-María Sol Escobar בפריז, למשפחה עשירה מונצואלה, כונתה על ידי

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.