הקונדיטורית הטורקייה Tuba Geckil עוסקת באפייה כ-20 שנה, היא מחזיקה מאפיה משלה וגם אקדמיה לאפייה בשם “עוגת ורדים אדומים”, ממלאת תפקיד של ראשת התאחדות השפים הטורקים ונשיאת איגוד הגסטרונומיה למאפי בוטיק – אבל היא מצליחה בעיקר בזכות זה שהיא אופה עוגות שאף אחד לא רוצה לאכול. לא בגלל שהן לא טעימות, אלא בגלל שהן יפות מדי מכדי לכלות אותן ולהרוס את האמנות שלה.
היא נמנית בין אמני העוגות המובילים בעולם. הווירטואוזיות שלה באפית עוגות בדמותם המדויקת של ידוענים וכל מה שדמיונה הפורה חושק בו. יש לה למעלה מ-230,000 מעריצים בדף האינסטגרם שלה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
כאשר דפי הספר זוחלים ממנו החוצה
אמנות
כאשר דפי הספר זוחלים ממנו החוצה
הספרים שהיא בוחרת, עבי כרס ובשרניים, כמו אטלסים או ספרים המתעדים תולדותיה של פיסת
כאשר מישור המלח Salar de Uyuni הופך לבמה
אמנות
כאשר מישור המלח Salar de Uyuni הופך לבמה
           
האלה הגדולה: על הפסלת טניה פרמינגר / גדעון עפרת
אמנות
האלה הגדולה: על הפסלת טניה פרמינגר / גדעון עפרת
  בתערוכה הוצג פסל נוסף של אלוהות: שוב, גוף עגול וכבד, נשען בכל היקפו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*