האדריכלים Michael Hansmeyer & Benjamin Dillenburger חשפו את יצירת המופת האחרונה שלהם בסדרת מבנים חווייתיים שהם בונים הדפסת תלת מימד - מערה נוספת בסדרת מערות, בקנה מידה מלא. ה-Digital Grotesque II, מעוצבת עם קישוטים מורכבים דמויי בארוק, הופכת 1.3 מיליארד משטחים דיגיטליים לשבעה טונות של אבן חול מודפסת. המערה הוצגה לראשונה בתערוכת "Imprimer le monde" של מרכז פומפידו בפריז ונרכשה לאוסף המוזיאון.

 

את העבודה לקח שנתיים לפתוח, חודש להדפסה ויומיים בלבד להרכיב את שבעת הטונות של אבן חול מודפסת. כל חלק בארכיטקטורת המערה נוצר באמצעות אלגוריתמים מותאמים אישית ללא כל צורך בהתעסקות בעבודה ידנית.
האדריכלים כותבים: "אלגוריתם מנצל את מלוא הפוטנציאל של מדפסת התלת מימד על ידי יצירת מבנים נקבוביים, רב-שכבתיים עם עומק מרחבי. כל חלק בודד מוליד מיליוני ענפים, גדלים ומתקפלים למבנה טופולוגי מורכב. מאות מטרים רבועים של פני השטח נדחסים לגוש בגובה 3.5 מטרים היוצר נוף אורגני בין מעשה ידי אדם לבין הטבע".

+ Digital Grotesque
Images © Fabrice Dall’Anese, Michael Lyrenmann, Demetris Shammas, Jann Erhard, and Michael Hansmeyer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
האם מונדריאן חייב את הצלחתו לאמנית בריטית נשכחת?
אמנות
האם מונדריאן חייב את הצלחתו לאמנית בריטית נשכחת?
  מוס (1889–1958), שפעלה בפריז כחלק מקבוצת Abstraction-Creation, ניסתה להרחיב את שפת הניאו־פלסטיציזם באמצעות
בקבוקים, דלתות וחלונות במיצב בחנות הכלבו היוקרתית בפאריז
אמנות
בקבוקים, דלתות וחלונות במיצב בחנות הכלבו היוקרתית בפאריז
  סונג דונג, מהדמויות הבולטות באמנות הקונספטואלית העכשווית בסין, יוצר מיצבים מונומנטליים ברחבי הכלבו
הציורים שלו מנפצים את הזכוכית, את המסגרת ואת המוסכמות
אמנות
הציורים שלו מנפצים את הזכוכית, את המסגרת ואת המוסכמות
בין אם באמצעות שבירת, ניפוץ, שריפה או שינוי תצורת מסגרות, אנדרו מחייה את הנושאים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.