צמד האמנים הסיניים sun yuan & peng yu, בחרו לקיים תערוכה של פסלים שלהם, בשטחים הציבוריים של מלון rome’s st. regis hotel ברומא. התערוכה הקרויה ‘if I died’, מתפרסת בלובי המלון עד 26 באפריל 2020 ומציעה לאורחים להתוודע לפסלים היפר-ראליסטיים. כמו קרנף וטריקרטופים. 

 

אחד הפסלים, הוא של אמו של פינג יו, מרחפת באוויר לצד עשרות בעלי חיים שונים והיא נוצרה לפני שנים בהשראת תיאור של אישה המדמיינת את עצמה בחיים שלאחר המוות. סדרה נוספת של דמויות, לבושות היטב וישובות על ספות עור, כשאת ראשן מחליף סלע מגושם שמונע מהן לראות.
צמד האמנים התפרסם בשנות התשעים, בזכות הפרובוקטיביות של עבודותיהם והשימוש בחומרים ייחודיים. עבודותיהם יוצרות חוויה בה הציבור מוזמן לעתים קרובות לקחת חלק.
היזמה לקיים תערוכה בלובי של מלון, שייכת לגלריה Galleria Continua: "האתגר שלנו הוא לעורר ולשאוב אנשים שאינם מכירים את עולם האמנות העכשווי, מאורחי המלון, לצורות ושפות החריגות עבורם, למציאויות חדשות ודרכי חשיבה חדשות", הם מסבירים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
איך Art Toys הפכו לפריטי האמנות והעיצוב המבוקשים בעולם
אמנות
איך Art Toys הפכו לפריטי האמנות והעיצוב המבוקשים בעולם
  בשנים האחרונות הפכו Exclusive Art Toys לאחד התחומים הבולטים והמסקרנים ביותר בעולם האמנות,
מאבק על “אואזיס”: עתידו של פסל סביבתי בבאר־שבע בסכנה
אמנות
מאבק על “אואזיס”: עתידו של פסל סביבתי בבאר־שבע בסכנה
  הפסל הסביבתי “פרק המגדלים” (אואזיס), יצירתו של ישראל הדני, עומד במרכז מחלוקת בין
מוזיאון פרטי של רגש: הצצה לאוסף האמנות של גיורא אוריין
אמנות
מוזיאון פרטי של רגש: הצצה לאוסף האמנות של גיורא אוריין
  האוסף, שרובו נרכש ישירות מהאמנים עצמם, משקף תפיסה לא שגרתית: אוריין בוחר עבודות

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.