צמד האמנים הסיניים sun yuan & peng yu, בחרו לקיים תערוכה של פסלים שלהם, בשטחים הציבוריים של מלון rome’s st. regis hotel ברומא. התערוכה הקרויה ‘if I died’, מתפרסת בלובי המלון עד 26 באפריל 2020 ומציעה לאורחים להתוודע לפסלים היפר-ראליסטיים. כמו קרנף וטריקרטופים. 

 

אחד הפסלים, הוא של אמו של פינג יו, מרחפת באוויר לצד עשרות בעלי חיים שונים והיא נוצרה לפני שנים בהשראת תיאור של אישה המדמיינת את עצמה בחיים שלאחר המוות. סדרה נוספת של דמויות, לבושות היטב וישובות על ספות עור, כשאת ראשן מחליף סלע מגושם שמונע מהן לראות.
צמד האמנים התפרסם בשנות התשעים, בזכות הפרובוקטיביות של עבודותיהם והשימוש בחומרים ייחודיים. עבודותיהם יוצרות חוויה בה הציבור מוזמן לעתים קרובות לקחת חלק.
היזמה לקיים תערוכה בלובי של מלון, שייכת לגלריה Galleria Continua: "האתגר שלנו הוא לעורר ולשאוב אנשים שאינם מכירים את עולם האמנות העכשווי, מאורחי המלון, לצורות ושפות החריגות עבורם, למציאויות חדשות ודרכי חשיבה חדשות", הם מסבירים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
אנרי מאטיס מבקר ומצייר את טנג'יר
אמנות
אנרי מאטיס מבקר ומצייר את טנג'יר
  מאטיס דמיין אור צפון אפריקאי בוהק, אבל טנג'יר קיבלה את פניו עם גשם
תערוכה חדשה: מרגריט הצעירה בעיני אביה, הצייר הנרי מטיס
אמנות
תערוכה חדשה: מרגריט הצעירה בעיני אביה, הצייר הנרי מטיס
  מרגריט נולדה בשנת 1894, בתם של מאטיס, אז סטודנט לאמנות לא ידוע וקרוליין
האמנית Helga Stentzel תולה כביסה
אמנות
האמנית Helga Stentzel תולה כביסה
היא נולדה ברוסיה ועברה ללונדון בשנת 2005 ללמוד במכללה לאמנות ועיצוב בסנט מרטינס. הקריירה

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.