מעצב הפרחים Mr. Flower Fantastic מדמיין מחדש את ניו יורק כתערוכה חווייתית של נופי סחלבים ומיצבים פרחוניים סוחפים. המיצג הוא חלק מהמהדורה ה־23 של The Orchid Show, המתקיימת בין 7 בפברואר ל־26 באפריל 2026 ב־New York Botanical Garden.

התערוכה, המוצגת בתוך ה־Enid A. Haupt Conservatory ההיסטורי, הופכת את קו הרקיע של ניו יורק לאופק של סחלבים: רחובות, תחנות אוטובוס, פיצריות ומכוניות צהובות מתכסים בעלי כותרת צבעוניים במקום בטון ואספלט.
בין המיצבים הבולטים: “שטיפת מכוניות” עם מונית עטויה פרחים, מסעדת פיצה שמעוטרת בזרי סחלבים, ומכונות כביסה מלאות בפרחים שדרכן ניתן להציץ כמו דרך טלסקופ. המשחק בין קנה מידה גדול לקטן יוצר דיאלוג בין טבע למטרופולין – גרסה חלומית ופורחת של העיר.
החל מ־21 במרץ יתקיימו גם Orchid Nights – ערבי בלוק־פארטי בוטניים עם מוזיקה, ריקודים ודוכני אוכל, שיהפכו את החממה למרחב תרבותי תוסס בשעות הערב.
התוצאה: לא עוד תערוכת פרחים מסורתית, אלא חוויה רב־חושית שמזכירה שגם בחורף הקר ביותר – ניו יורק תמיד יכולה לפרוח.

The Orchid Show: Mr. Flower Fantastic’s Concrete Jungle
designer: Mr. Flower Fantastic
New York Botanical Garden
location: 2900 Southern Blvd Bronx, New York
dates: February 7th to April 26th, 2026

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
גל בטון על שפת האגם: מרכז המדע הבדיוני החדש של שנגחאי
יעדים
גל בטון על שפת האגם: מרכז המדע הבדיוני החדש של שנגחאי
  על גדת Jin Hai Lake, בשטח של כ־29,700 מ"ר, המבנה מתוכנן כהמשך מלאכותי
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
יעדים
שיקום אתר היסטורי החצוב בסלע בן מאות שנים בלה ריוחה
  מתחם Peña de las Bodegas הוא חלק מקבוצת חללים שנחצבו לאורך השנים בסלע
סוזן ובסטר וטים נובל הופכים ערימות זבל ליצירות אמנות
יעדים
סוזן ובסטר וטים נובל הופכים ערימות זבל ליצירות אמנות
  מי לא יודע לברוא צללים של ארנב או כלבלב? רק להושיט ידיים אל

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.