מעצב הפרחים Mr. Flower Fantastic מדמיין מחדש את ניו יורק כתערוכה חווייתית של נופי סחלבים ומיצבים פרחוניים סוחפים. המיצג הוא חלק מהמהדורה ה־23 של The Orchid Show, המתקיימת בין 7 בפברואר ל־26 באפריל 2026 ב־New York Botanical Garden.

התערוכה, המוצגת בתוך ה־Enid A. Haupt Conservatory ההיסטורי, הופכת את קו הרקיע של ניו יורק לאופק של סחלבים: רחובות, תחנות אוטובוס, פיצריות ומכוניות צהובות מתכסים בעלי כותרת צבעוניים במקום בטון ואספלט.
בין המיצבים הבולטים: “שטיפת מכוניות” עם מונית עטויה פרחים, מסעדת פיצה שמעוטרת בזרי סחלבים, ומכונות כביסה מלאות בפרחים שדרכן ניתן להציץ כמו דרך טלסקופ. המשחק בין קנה מידה גדול לקטן יוצר דיאלוג בין טבע למטרופולין – גרסה חלומית ופורחת של העיר.
החל מ־21 במרץ יתקיימו גם Orchid Nights – ערבי בלוק־פארטי בוטניים עם מוזיקה, ריקודים ודוכני אוכל, שיהפכו את החממה למרחב תרבותי תוסס בשעות הערב.
התוצאה: לא עוד תערוכת פרחים מסורתית, אלא חוויה רב־חושית שמזכירה שגם בחורף הקר ביותר – ניו יורק תמיד יכולה לפרוח.

The Orchid Show: Mr. Flower Fantastic’s Concrete Jungle
designer: Mr. Flower Fantastic
New York Botanical Garden
location: 2900 Southern Blvd Bronx, New York
dates: February 7th to April 26th, 2026

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אמנות
+כתבות מומלצות
איך אמנות אחת צבעונית הצליחה להציל כפר שלם מהריסה
יעדים
איך אמנות אחת צבעונית הצליחה להציל כפר שלם מהריסה
  בהתחלה הייתה זו ציפור קטנה על קיר ביתו, אחר כך הופיעו חתולים, דמויות
החיים בכפר הצרפתי: החלום הרומנטי מול המציאות היומיומית
יעדים
החיים בכפר הצרפתי: החלום הרומנטי מול המציאות היומיומית
  לא מעט אנשים חולמים לעזוב את העיר ולעבור לחיים כפריים, למשל בצרפת: לגור
הגנים הצרפתיים שנראים כמו חלום ירוק מרחף: Les Jardins de Marqueyssac
יעדים
הגנים הצרפתיים שנראים כמו חלום ירוק מרחף: Les Jardins de Marqueyssac
  בלב חבל Périgord שבדרום־מערב צרפת, על צוק גבוה המשקיף אל עמק Dordogne, שוכנים

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.