מג'ונגל עם צמחייה עבותה ומטעי קוקוס ועד מרבצי עשב ולגונות, בהם רועות זברות וחיות בר, שמורת טבע זו משתרעת על פני 30,000 דונם ובמרכזה Cuixmala - אחוזה פרטית ואלגנטית, מתהדרת בחמישה קילומטרים של קו חוף. נראה כי ההשפעות האדריכליות על עיצוב מבני האחוזה, באות מהמזרח התיכון ומרוקו ועד לאצטקים בעולם העתיק.

 

בסוף שנות ה-80, המיליארדר הבריטי-צרפתי Sir James Goldsmith, פיתח שטח רחב ידיים בן 25,000 דונם, בחוף האוקיינוס ​​השקט של מקסיקו, עבור אחוזתו הפרטית. הוא שימר במסירות חלק ניכר מהנוף הטבעי, כמקלט לחיות בר. בית המגורים המדהים שלו עוצב בכישרונו של המעצב יוצא הדופן Robert Couturier. ב-2009 הוסב הנכס למלון בוטיק בן 12 סוויטות ומאז, קבוצה מובחרת למדי של נופשים נהנית בגן העדן הזה באוקיינוס ​​השקט – כמו מיק ג'אגר, מדונה וביל גייטס, אם להזכיר כמה.
הסוויטה היקרה ביותר, Cuixmala Suite, שימשה למגוריו הפרטיים של גולדסמית' לפני ההמרה של הנכס, כך שבאופן לא מפתיע, היא ללא ספק חלל האירוח היוקרתי ביותר כיום. מעבר אחד הוא נפתח לחצר שופעת ומלאת פרחים, ומהעבר השני למרפסת רחבה ובריכה פרטית.
תקרות גבוהות יוצרות מקום אוורירי, הריהוט מינימלי, החלונות הגדולים והמקומרים מציגים את הנופים מרהיבים של החוף הפרטי של הנכס באורך שני קילומטרים. המחיר: החל מ-$4,500 ללילה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
בת 77 עזבה את ביתה בקליפורניה, כדי לגור על ספינת תענוגות
השראה
בת 77 עזבה את ביתה בקליפורניה, כדי לגור על ספינת תענוגות
  ספינת תענוגות "למגורים", אינה מיועדת ​​לטיול קצר של נופשים, אלא התאים שלה נמכרים
תערוכה חדשה: מרגריט הצעירה בעיני אביה, הצייר הנרי מטיס
השראה
תערוכה חדשה: מרגריט הצעירה בעיני אביה, הצייר הנרי מטיס
  מרגריט נולדה בשנת 1894, בתם של מאטיס, אז סטודנט לאמנות לא ידוע וקרוליין
לצד האנטישמיות: אוכל יהודי חוזר לפולין והופך לפופולארי
השראה
לצד האנטישמיות: אוכל יהודי חוזר לפולין והופך לפופולארי
  מאפיות בכל רחבי פולין מגישות בייגל, לצד הקניש – לחמנייה ממולאת בקאשה, תפוחי

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.