שפית צעירה ואוטודידקטית מצפון קרוליינה, Hannah Page, אופה לחם טרי בעיצובים מהפנטים, היוצרים חגיגה לעיניים ולבלוטות הטעם.

היא חולקת את יצירותיה בחשבון האינסטגרם Blondie and Rye, שם אפשר לחזות ולרייר מול כיכרות הלחם הביתיות המגולפות או מעוטרות בפירות וירקות. פייג' עובדת כמעט אך ורק עם מחמצת, שוזרת פרחים לאורכו של באגט ומגלפת בקרומי לחם.
מעל מאה אלף עוקבים בהתרגשות אחר היצירות הנפלטות מתנוא האפייה שלה "מעולם לא התרגשתי כל כך למראה לחם שיפון" כותבת אחת מהם.
האנה עבדה כמורה להיסטוריה בתיכון והחלה לאפות לחם לראשונה לפני שש שנים, כאשר עמית לעבודה נתן לה תנור הולנדי כמתנת חתונה. "ברגע שאפיתי ככר לחם ראשונה משלי והבנתי איך לאפות איתה, לא הסתכלתי יותר אחורה", היא מספרת. פייג' החלה לאפות לחם מדי יום ביומו ומצאה עצמה משרבטת רעיונות לעיצוב בישיבות סגל בבית הספר. עם הזמן הפכה את התחביב שלה לקריירה במשרה מלאה. "אני אפילו קמה לבדוק את הבצק באמצע הלילה", היא מתוודה ומוסיפה "אם יש לך לחם טוב, אז יש לך את כל מה שאדם צריך".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
כאב שתי המולדות: על הציור והקולאז'ים של לאה גולדברג
השראה
כאב שתי המולדות: על הציור והקולאז'ים של לאה גולדברג
  רק טבעי שגולדברג, שירדה מכבש האוניה כשבאמתחתה דוקטורט בשפות שמיות, הרגישה עקורה, וש"כאב
הסמליות של שיער גזור במחאת הנשים באיראן
השראה
הסמליות של שיער גזור במחאת הנשים באיראן
  בספטמבר 2022 נעצרה באיראן מהסא אמיני, צעירה כורדית בת 22, על ידי “משטרת
הפנים של אומץ: הצעירה האיראנית שהפכה את פניה השרופות לסמל מאבק
השראה
הפנים של אומץ: הצעירה האיראנית שהפכה את פניה השרופות לסמל מאבק
  בשנת 2014, נציג המנהיג העליון ואימאם אספהאן, קרא נגד אי-ההקפדה של נשים על

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.