בשנת 2003 סיימו הנשים הראשונות את האקדמיה לשוטרים של איראן, בטהראן, לאחר הכשרה בת שלוש שנים. זאת על פי הוראתו של המנהיג הרוחני אייתוללה חמינאי, למפקד המשטרה של טהראן, מוחמד באקר קליבאף, להקים את יחידת המשטרה הראשונה בה משרתות נשים.

 

עבאס קווסארי צילם תמונות מהאקדמיה לנשות המשטרה בטהרן ואת מאות השוטרות הטריות שעברו הכשרה וסיימו לימודים "שוטרות ביצעו משימות לוחמה רבות ומירדפים, כולל טיפוס על קירות וקפיצה מחלונות מכוניות נוסעות. אבל אחרי שמפקד המשטרה פרש, האימונים האלה פסקו וכיום אסור לצלם שם". הפעם הוא קיבל אישור חריג לצלם את טקס הסיום.
הצלם עבאס קווסרי לא נרתע מנושאים שנויים במחלוקת. הוא עבד עבור למעלה מעשרה עיתונים מובילים באיראן, שרובם אסורים כעת בפרסום. כיום הוא עורך התוכן המצולם הבכיר של עיתון שארג בטהרן. תמונותיו פורסמו בניו יורק טיימס, מגזין טיים, דר שפיגל ואחרים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
הכי טבעי: לשבת בשדה ולאכול את הגידולים שמסביב
מקומות
הכי טבעי: לשבת בשדה ולאכול את הגידולים שמסביב
                           
מסעדה מעוצבת בצורת הרים רוקדים, בסין
מקומות
מסעדה מעוצבת בצורת הרים רוקדים, בסין
  "כיצד ניתן לגרום להר לרקוד? נזכרתי בשני ציורים: 'הריקוד' של אנרי מאטיס, שנוצר
המוזיאון המצרי הגדול הושלם לבסוף בגיזה, לאחר 20 שנה
מקומות
המוזיאון המצרי הגדול הושלם לבסוף בגיזה, לאחר 20 שנה
  שטח הרצפה הכולל שלו הוא 81,000 מ"ר, ולדברי האדריכלים הנגהאן פנג, הוא "המוזיאון

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.