בשנת 2003 סיימו הנשים הראשונות את האקדמיה לשוטרים של איראן, בטהראן, לאחר הכשרה בת שלוש שנים. זאת על פי הוראתו של המנהיג הרוחני אייתוללה חמינאי, למפקד המשטרה של טהראן, מוחמד באקר קליבאף, להקים את יחידת המשטרה הראשונה בה משרתות נשים.

 

עבאס קווסארי צילם תמונות מהאקדמיה לנשות המשטרה בטהרן ואת מאות השוטרות הטריות שעברו הכשרה וסיימו לימודים "שוטרות ביצעו משימות לוחמה רבות ומירדפים, כולל טיפוס על קירות וקפיצה מחלונות מכוניות נוסעות. אבל אחרי שמפקד המשטרה פרש, האימונים האלה פסקו וכיום אסור לצלם שם". הפעם הוא קיבל אישור חריג לצלם את טקס הסיום.
הצלם עבאס קווסרי לא נרתע מנושאים שנויים במחלוקת. הוא עבד עבור למעלה מעשרה עיתונים מובילים באיראן, שרובם אסורים כעת בפרסום. כיום הוא עורך התוכן המצולם הבכיר של עיתון שארג בטהרן. תמונותיו פורסמו בניו יורק טיימס, מגזין טיים, דר שפיגל ואחרים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
כפר הרפאים בכרתים שהפך לאחד ממקומות האירוח היפים באי
יעדים
כפר הרפאים בכרתים שהפך לאחד ממקומות האירוח היפים באי
  הכפר הוקם במקור עבור חקלאים מהכפר הסמוך פפקי, שירדו לעמק בעונות הקציר והמרעה
הזוג שהגשים חלום, להקים חוות נופש בחיק הטבע הפיראי
יעדים
הזוג שהגשים חלום, להקים חוות נופש בחיק הטבע הפיראי
  במקור, היה זה פונדק נטוש בן שלושה מבנים חרבים, שנקראו "בית העץ של
מהגליל לקטלוניה: בגיל 73 מגשימה חלום בחווה בת 250 שנה על גדות נהר האברו
יעדים
מהגליל לקטלוניה: בגיל 73 מגשימה חלום בחווה בת 250 שנה על גדות נהר האברו
  יונגמן, בוגרת המחלקה לעיצוב תעשייתי בבצלאל, התגוררה במשך שנים עם בעלה, איש תיאטרון,

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.