המתעמלת האיטלקייה Giorgia Villa בת ה-21, זכתה באולימפיאדה הנוכחית בפריז (2024) במדליית כסף בתחרות הקבוצתית, המדליה האולימפית הראשונה של איטליה בהתעמלות מזה כמעט מאה שנה, בגמר ההתעמלות האמנותית לנשים. אבל לא זה מה שזיכה אותה להפוך לשיחת העיר ברשתות החברתיות, אלא דווקא הקשר שלה לגבינת פרמזן. הרשת התמלאה בצילומיה, מתעמלת לצד ככרות עגולים של גבינה צהובה.

 

ההסבר לכך הוא, שבעברה, פרס עליה חסות Parmigiano Reggiano, קונסורציום המייצר גבינת פרמזן ומפרסם אותם בקמפיינים בכיכובם של ספורטאים מפורסמים, כמו שחקן ה-NBA ניקו מניון Nico Mannion, הטניסאי Jannik Sinner והשחיינית הפראלימפית Giulia Ghiretti.
מה הקשר בין ספורטאית לגבינה צהובה?
סוכנות השיווק האיטלקית של המותג הצהוב, Impresa e Sport מסבירה "השילוב של Parmigiano Reggiano ועולם הספורט נתפס במונחים של אותנטיות, איכות וערך אנרגטי, הן בפעילות ספורטיבית והן בתזונה נכונה".
הצלם: photographer Gabriele Seghizzi

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
האישה שהפכה לאייקון אופנה בגיל 61 – ומלמדת איך להזדקן בלי להתנצל
השראה
האישה שהפכה לאייקון אופנה בגיל 61 – ומלמדת איך להזדקן בלי להתנצל
  היום, בגיל 71, עם מאות אלפי עוקבים, שערים במגזיני אופנה, שורות ראשונות בשבוע
כשהמילים כבר לא הספיקו: לאה גולדברג מצאה בציור מקום לנשימה
השראה
כשהמילים כבר לא הספיקו: לאה גולדברג מצאה בציור מקום לנשימה
    רבים מכירים את לאה גולדברג (1911-1970) דרך השירים שהפכו לנכסי צאן ברזל,
לישון בבית קינון לציפורים בין צמרות העצים בשוודיה
השראה
לישון בבית קינון לציפורים בין צמרות העצים בשוודיה
  החדר, התלוי בין צמרות העצים, עטוף בלא פחות מ־350 בתי קינון המשולבים במעטפת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.