אם מתחשק לכם ללגום תה בבית התה Huashan Teahouse, על פסגת הר Mount Hua, תצטרכו להתחיל בנסיעה של 20 דקות ברכבל, לאחר מכן לטפס בעשרות מדרגות אנכיות, על לצלע ההר הגבוה ואז לפסוע על פני רמפה צרה הצמודה להר, בהם כל פסיעה בכיוון לא נכון, עלולה להיות קטלנית.

 

למרות כל הקשיים והסכנות הללו, כמעט מיליון אנשים בשנה מבקרים במקדש הבודהיסטי והדאואיסטי ובבית התה של הואשאן, היושבים על אחת הפסגות הגבוהות ביותר של סין. הר הואה הוא אחד מחמשת ההרים הגבוהים בסין. על רכס הרים זה שוכנים מספר מקדשים, המהווים יעד לצליינים דתיים, מסורים ונחושים היכולים לעלות על ההר הסלעי והתלול.
בית התה היה פעם מקדש והיום הוא חנות תה פשוטה, התה טבעי ועשוי ממים מהפשרת שלגים, גשם וממעיינות הרים. אבל לא התה עצמו הוא זה שמושך את המטיילים למקום. כמו שאומרים בעלי האמביציה – זה לא היעד, אלא הדרך.

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית מקומות
+כתבות מומלצות
הבית של הנביא ישעיהו, במפלי הנייגרה
מקומות
הבית של הנביא ישעיהו, במפלי הנייגרה
רוברטסון, שקרא לעצמו הנביא ישעיהו, בילה שנים בציור צורות מורכבות עם סמלים, כולל כוכבים,
אדם אחד וספרייה ניידת על חמורים, מפיצים דעת בקולומביה הכפרית
מקומות
אדם אחד וספרייה ניידת על חמורים, מפיצים דעת בקולומביה הכפרית
  לואיס סוריאנו Luis Soriano נולד (1972) וגדל בעיירה כפרית קטנה וענייה בקולומביה בשם
למכירה: "הבית הבלתי ניראה" המפורסם, העטוף במראות
מקומות
למכירה: "הבית הבלתי ניראה" המפורסם, העטוף במראות
  במהלך שנות ה-70 וה-80, בני הזוג היו שקועים בסצנת האמנות התוססת של ניו

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.