The Regent Residences הם שני גורדי שחקים חדשים, המחוברים זה לזה בחלקם העליון על ידי בריכת אינסוף "sky pool", נבנים עתה מעל מרינת מראסי בדובאי. בריכת האינסוף תהיה נגישה רק לדיירי, מה שהאדריכלים מתארים כ"אולטרה-פנטהאוז" אקסקלוסיבי. הפנטהאוז כולל שישה חדרי שינה, חדר כושר ומעלית פרטית. הדירות האחרות בפרויקט, שגודל כולן למעלה מ-6,500 מ"ר, יאכלסו כל אחת קומה שלמה ויציעו נופים של המרינה ושל בורג' ח'ליפה הסמוך, הבניין הגבוה בעולם.

שני המגדלים יכללו 63 דירות מגורים יוקרתיות וכל אחד מהם יהיה שווה מיליארד דולר עם השלמתו בשנת 2027. הפיתוח היוקרתי, המפורסם כ"תכשיט בכתר של דובאי", כולל גם 10 בתים צפים המכונים "וילות מים".
את המגדלים מתכנן משרדו של האדריכל הבריטי המהולל (זוכה פרס פריצקר) נורמן פוסטר, Foster + Partners, הפרויקט יתנשא מעל מרינת מראסי בדובאי.
עוצב על ידי משרדו של האדריכל הבריטי נורמן פוסטר, Foster + Partners.

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מתחם משפחתי אדריכלי בווניס, קליפורניה
חדשות
מתחם משפחתי אדריכלי בווניס, קליפורניה
  הפרויקט עושה שימוש מדויק בחומרים משלימים – בטון, עץ, זכוכית ומסכי מתכת מחוררים
אסם האבן שהפך לבית מואר בלב האלפים השווייצריים
חדשות
אסם האבן שהפך לבית מואר בלב האלפים השווייצריים
  המבנה ההיסטורי נשא לאורך דורות שימושים שונים: מאסם חציר לאורווה, ובהמשך למחסן יין.
בית מתוך ריק: בית נופש כפרי בין חורבות בספרד
חדשות
בית מתוך ריק: בית נופש כפרי בין חורבות בספרד
  נקודת המוצא של התכנון היא דווקא הריק: לאחר פינוי הנפח הקיים, המעטפת המקורית

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.