The Regent Residences הם שני גורדי שחקים חדשים, המחוברים זה לזה בחלקם העליון על ידי בריכת אינסוף "sky pool", נבנים עתה מעל מרינת מראסי בדובאי. בריכת האינסוף תהיה נגישה רק לדיירי, מה שהאדריכלים מתארים כ"אולטרה-פנטהאוז" אקסקלוסיבי. הפנטהאוז כולל שישה חדרי שינה, חדר כושר ומעלית פרטית. הדירות האחרות בפרויקט, שגודל כולן למעלה מ-6,500 מ"ר, יאכלסו כל אחת קומה שלמה ויציעו נופים של המרינה ושל בורג' ח'ליפה הסמוך, הבניין הגבוה בעולם.

שני המגדלים יכללו 63 דירות מגורים יוקרתיות וכל אחד מהם יהיה שווה מיליארד דולר עם השלמתו בשנת 2027. הפיתוח היוקרתי, המפורסם כ"תכשיט בכתר של דובאי", כולל גם 10 בתים צפים המכונים "וילות מים".
את המגדלים מתכנן משרדו של האדריכל הבריטי המהולל (זוכה פרס פריצקר) נורמן פוסטר, Foster + Partners, הפרויקט יתנשא מעל מרינת מראסי בדובאי.
עוצב על ידי משרדו של האדריכל הבריטי נורמן פוסטר, Foster + Partners.

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
הבנייה השנייה של ישראל כבר כאן – והיא חייבת להיות מעורבת שימושים
חדשות
הבנייה השנייה של ישראל כבר כאן – והיא חייבת להיות מעורבת שימושים
המודל הישן, שהתאים לעידן שבו הרכב הפרטי היה אמצעי התחבורה המרכזי, יצר בפועל נתק
הדירה של Le Corbusier שהיא יצירת מופת לשימור
חדשות
הדירה של Le Corbusier שהיא יצירת מופת לשימור
  Unité d’Habitation ממוקמת ברובע ה־8 של Marseille, בתוך פארק בן שלושה הקטרים בין
הבית המודרניסטי בקהיר מוכיח שאפשר להיות זורם ורך
חדשות
הבית המודרניסטי בקהיר מוכיח שאפשר להיות זורם ורך
  הבית מאזן בין פתיחות לאינטימיות באמצעות חדירות מדודה, ומגיב להקשר הסביבתי כישות “נושמת”.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.