היתה תחושה של אינסטגרם מהיום הראשון, אחרי שמוזיאון הגלידה נפתח בניו יורק לפני שנתיים ופתח עתה סניפים גם בלוס אנג'לס ובסן פרנסיסקו. הסניף החדש ביותר נפתח השבוע במיאמי ביץ', בתוך בית מלון לשעבר, בן ארבע קומות.

חובבי אינסטגרם שימו לב, במוזיאון הגלידה מתקיימת תערוכת האמנות האינטראקטיבית בהשראת גלידה וממתקים, אידיאלית לתפאורת הסלפי שלכם.
אתם יכולים למצוא בו למשל חדר מעוצב כמו שני חצי חצאים של אגוז קוקוס, צורות בהשראת אדריכלות דקו ארט וכמובן רפרודוקציות ענק של קונוסים של גלידה.
יותר ממוזיאון, אתם יכולים גם לנסות במקום משקאות גלידה מומסים, תוצרת הבית, או לטבול בבריכה של סוכריות צבעוניות מפלסטיק.
החזון המתוק הנוסטלגי שייך למייסדת המוזיאון והמנהלת היצירתית מריאליס באן, שסיימה את פארסונס בית הספר לעיצוב, עם תואר בעיצוב אסטרטגי וניהול.
"הגלובליזציה והטכנולוגיה הפכו את העולם לקטן יותר, אך אנשים בודדים מתמיד", אומרת מריליס באן "אני רוצה לתת השראה לאנשים ברחבי העולם עם רגעים רגשיים ושינויים ומרחבים של אנשים, להתחבר מחדש לעצמם ולסובבים אותם."
מאז השקתו ב-2016, המוזיאון הפך לתופעה תרבותית ועורר תעשייה חווייתית שלמה. הוא אפילו הציג קו גלידה שנמכרה ב-Target ויצר שותפויות בעלות פרופיל גבוה עם Platinum Card של אמריקן אקספרס, קולקציית איפור עם Sephora וקו בגדי ילדים ב-Target.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
אלפי חיות בר נדרסות מדי שנה: עמותה חדשה יוצאת למאבק – ומבקשת את עזרת הציבור
תרבות
אלפי חיות בר נדרסות מדי שנה: עמותה חדשה יוצאת למאבק – ומבקשת את עזרת הציבור
  ישראל היא אחת המדינות הצפופות בעולם, והפיתוח המואץ של כבישים, מסילות רכבת ושכונות
כמו לישון בתוך גלריה: דירת ה-Airbnb הכי צבעונית באמסטרדם
תרבות
כמו לישון בתוך גלריה: דירת ה-Airbnb הכי צבעונית באמסטרדם
  מי שמחפש דירת Airbnb שגרתית באמסטרדם, כנראה לא ימצא אותה כאן. הדירה הייחודית
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
תרבות
החווה בת 400 השנים שהפכה לאחת מווילות הנופש היפות באיטליה
  לפעמים פרויקט אדריכלי מתחיל לא מתוכנית עסקית, אלא מרגע של התאהבות. כך קרה

1 Trackback

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.