חנות חטיפים ענקית בשטח של יותר מ־12 אלף מ"ר, עם מעל 35 אלף מוצרים מ־70 מדינות, נפתחה בעיר צ'אנגשה – שברה שיא גינס ביום הראשון, אך נאלצה לעצור את המכירות זמן קצר לאחר מכן בעקבות ביקוש חסר תקדים.

 

חובבי נשנושים מכל העולם קיבלו לאחרונה יעד חדש ומסקרן: “Snack Kingdom”, חנות החטיפים הגדולה בעולם, שנפתחה באמצע אפריל בלב כיכר פורונג בצ'אנגשה שבמחוז חונאן, סין. המתחם העצום, המשתרע על פני שטח המקביל לכ־30 מגרשי כדורסל, מציע יותר מ־35 אלף סוגי חטיפים מ־70 מדינות ואזורים – הישג שהעניק לו באופן מיידי תואר רשמי של Guinness World Records.
החנות, שהוקמה על ידי רשת הקמעונאות Mingming Henmang, מאגדת כ־6,500 מותגים שונים, כשכשליש מהמוצרים מיובאים מחו"ל. בין המדפים ניתן למצוא הכל – החל ממוצרים מקומיים פופולריים ועד ממתקים יפניים ושוקולדים מרוסיה, לצד חטיפים ביזאריים במיוחד כמו יוגורט בטעם בשר חזיר או חלב בטעם עוף.
העיצוב במקום נועד להיות חוויה בפני עצמה: מבקרים נכנסים דרך “מסדרון חטיפים” צבעוני, וממשיכים למתחם המחולק לאזורים ייחודיים. אחד הבולטים שבהם הוא “עיר הנודלס”, עם יותר מ־3,500 סוגי אטריות אינסטנט, לצד מדפי קולה המציגים משקאות מכ־20 מדינות – כולל גרסאות נדירות כמו קולה מלוחה.
לצד השפע, נרשמו גם אתגרים תפעוליים: יומיים בלבד לאחר הפתיחה, הודיעה הנהלת החנות על השעיית המכירות כדי להתמודד עם עומס המבקרים, בעיות מלאי ותפקוד הקופות. למרות זאת, הקהל המשיך לנהור למקום כדי להתרשם, להצטלם ולחוות את מה שמוגדר כ"פארק שעשועים של חטיפים".
החנות גם מציגה מיצגים יוצאי דופן, כמו קיר המורכב מ־70 אלף סוכריות על מקל היוצר את עטיפת האלבום Fantasy של הזמר Jay Chou, וכן מערכת צינורות שקופה המכילה כחצי מיליון סוכריות.
לדברי גורמים בענף, מדובר בדוגמה בולטת למגמה חדשה בקמעונאות – מעבר מחנויות מסורתיות לחוויות קנייה אינטראקטיביות ומעוררות רגש, במיוחד עבור דור ה־Z.
כך או כך, אם תנסו לטעום חטיף חדש אחד בכל יום – יידרשו לכם כ־96 שנים כדי לעבור על כל ההיצע.

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית השראה
+כתבות מומלצות
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
חדשות
המוזיאון של ג’יבלי בטוקיו ממשיך למשוך המונים – אך לא כולם יוצאים מרוצים
  המוזיאון, המוקדש ליצירות סטודיו ג’יבלי, ממוקם בלב פארק ירוק ושקט בפרברי העיר, ומציע
קוקו coco כפר האמנות בלב יער הגשם הפראי של קוסטה ריקה
חדשות
קוקו coco כפר האמנות בלב יער הגשם הפראי של קוסטה ריקה
  לישון בתוך יצירת אמנות שכחו מבקתות עץ סטנדרטיות. כאן מדובר בחמישה מבנים קוניים
בלב שמורת טבע פראית, שוכן לודג' השואב השראה מקיני טרמיטים
חדשות
בלב שמורת טבע פראית, שוכן לודג' השואב השראה מקיני טרמיטים
  המעצבת Gillian Holl יצרה מבנים עגולים וזורמים, עם פתחים שמדמים את מערכות האוורור

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.