מסעדה במרכז העיר חרבין, שבסין, מעסיקה 20 רובוטים במקום עובדים אנושיים, שמבשלים, מגישים ומבדרים את אורחיה.

 

המסעדה נפתחה לפני 7 שנים ומאז הפכה להיות אטרקציה קבועה בבירת מחוז הונג-ג'יאנג. כשסועד נכנס פנימה, רובוט מארח פושט את זרועו המכנית במחווה של קבלת פנים ואומר "שלום וברוך הבא למסעדת הרובוטים".
את הזמנת האוכל מבצעים ארבעה שפים רובוטים, היודעים לבשל סגנונות שונים של דים סאם ואטריות. לאחר הכנת המנות המוזמנות, מלצרים רובוטים, הנוסעים על מסילות שעל הרצפה, נושאים אותן מהמטבח לשולחנות הסועדים. בזמן שהם אוכלים, רובוט שר, מנגן ומבדר את הסועדים.
גובה הרובוטים מטר והם יכולים להציג על פניהם 10 הבעות פנים שונות. הם יכולים לעבוד ברציפות במשך חמש שעות, לאחר טעינה של שעתיים.
אם חשבתם לרגע שזה יכול להיות רעיון טוב, לפתור באמצעות רובוטים את כל קשיי העסקת עובדים, דעו שהצוות עצמו לא זול – כל רובוט עולה בין 200,000 ל-300,000 יואן סיני (31,500 דולר – 47,000 דולר), אם נשים בצד לרגע, את ה-5 מיליון יואן הנוספים (790,000 דולר) שהושקעו במסעדה עצמה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית חדשות
+כתבות מומלצות
אלפי חיות בר נדרסות מדי שנה: עמותה חדשה יוצאת למאבק – ומבקשת את עזרת הציבור
חדשות
אלפי חיות בר נדרסות מדי שנה: עמותה חדשה יוצאת למאבק – ומבקשת את עזרת הציבור
  ישראל היא אחת המדינות הצפופות בעולם, והפיתוח המואץ של כבישים, מסילות רכבת ושכונות
מצעד הגאווה הגדול בעולם WorldPride 2026 יתקיים באמסטרדם באוגוסט
חדשות
מצעד הגאווה הגדול בעולם WorldPride 2026 יתקיים באמסטרדם באוגוסט
  זוהי הפעם הראשונה שבה אמסטרדם מארחת את האירוע, דווקא בשנה שבה מציינת הולנד
שני מגדלים צבעוניים על חוף הים ישנו את קו הרקיע של דורס באלבניה
חדשות
שני מגדלים צבעוניים על חוף הים ישנו את קו הרקיע של דורס באלבניה
                           

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.