פרויקט שיקום גדול ומורכב, שביצע משרד האדריכלות Bricolo e Falsarella Associati, הפיח חיים בבית חווה מאבן מהמאה ה-19, בגבעות הירוקות ליד אגם גארדה והפך אותו לאתר נופש קטן ומסביר פנים, Corte Renee. 

 

 

הפרויקט כלל שני שלבים. ראשית, שיקום שמרני של המבנה הקיים. לאחר מכן שולבו אלמנטים פונקציונליים חדשים כדי להתאים את הבניין לייעודו החדש. תשומת לב מיוחדת הוקדשה לפתחים של שני הבניינים, מהחלונות והדלתות ועד לפתחים החדשים ולקשתות ההפרדה הפנימיות. נקבעו כללים ספציפיים לכל אלמנט, כאשר חלק מהחלונות המקוריים הפכו לדלתות ולהיפך, כאשר כל אחד מהם משלב מסגרות ברזל, תריסי גלילה ותריסים חדישים.

 

 

 

 

שני קוטג'ים שוקמו בין הכרמים העוטפים את אגם גארדה, אליהם מצטרפת הרחבה שנבנתה באותן אבנים ששימשו לפני שנים את חקלאי השדות הללו לבניית בתיהם. אל האבנים בהרחבה החדשה מצטרף מלט בעל פיגמנט המזכיר את צבע האדמה. אולם כל מה שחדש מנותק מהקיים: ההרחבה, המבקשת ניתוק קל מהקיים, מצהירה בעדינות על עצמה, המבנים החדשים המכילים את החללים הפונקציונליים המוצבים בתוך קירות האבן הישנים. כל החומרים מזכירים את אלה של המסורת.

מיקום: Castelnuovo del Garda, ורונה, איטליה
אדריכל: Bricolo e Falsarella Associati
סיום: 2024
שטח: 2,400 מ"ר
תאורה: Qu
צילום: Pietro Savorelli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

לכל הכתבות בקטגוריית אדריכלות
+כתבות מומלצות
מעטפת חכמה: כיצד חלונות, דלתות וקירות מסך מעצבים את אדריכלות העשור הבא
עיצוב פנים
מעטפת חכמה: כיצד חלונות, דלתות וקירות מסך מעצבים את אדריכלות העשור הבא
  המעטפת כמערכת אקלימית תכנון מעטפת המבנה מתחיל בהבנת האקלים. חזית מתוכננת היטב יכולה
החלון הופך למידע: כיצד BIM משנה את תכנון המעטפת
עיצוב פנים
החלון הופך למידע: כיצד BIM משנה את תכנון המעטפת
  מערכות פתחים כבר משלב הקונספט בעבר, מערכות פתחים שולבו פעמים רבות בשלבים מתקדמים
פנינת המורשת: מוזיאון הפנינים החדש של בחריין
עיצוב פנים
פנינת המורשת: מוזיאון הפנינים החדש של בחריין
  מוזיאון סיאדי לפנינים הוא חלק מ"נתיב הפנינים" – אתר מורשת עולמית של UNESCO

תגובה אחת

כתיבת תגובה

הוספת תגובה חדשה, האימייל לא יוצג באתר*


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.